Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kesik a mensturaciom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emese94 kérdése:

Kesik a mensturaciom ma kellet volna megjonnie most 1 hete fekudtem le a baratommal meg szuz voltam vedekeztunk minden ovszert ellenoriztunk az aktus utan! Lehetek Terhes? Vagy mitol kesik?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg figyeltetek a gumira és mindent rendben is találtatok, illetve nem kenegette beléd a kezét miután a farkát fogdosta (ezen mondjuk nem érdemes parázni, nagyon kicsi az esélye, hogy így terhes legyél), akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Simán túlparázod a kérdést és amiatt késik. ne aggódj, meg fog jönni időben!
2012. máj. 20. 19:57
 2/12 nielindi ***** válasza:

ma még megjöhet...

ha egy hét mulva sem jön meg, akkor kérdezd meg ujra.

2012. máj. 20. 19:58
 3/12 A kérdező kommentje:
keshet az elso szex utan?Mar nagyon ideges vagyok remellem nem vagyok terhes
2012. máj. 20. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
ha elsőnek szeretkeztetek az egy kicsit megdobja az egészet én barátnőmnél is pontosan ugyan így volt. Ha egy 1-1.5 hetet késik akkor menj el rögtön orvoshoz biztos tudd gyógyszerrel segíteni. De első alkalomnál ha még koton nélkül is csináltátok a vér nagy eséllyel kimossa de ha védekeztetek akkor az esélye 0.0001 %
2012. máj. 20. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:
vedekeztunk es egyik ovszer sem volt lyukas ...csak kesobre vette ki miutan elment de azt a gumit is ellenoriztuk es nem volt lyukas
2012. máj. 20. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggodj, nekem is kesett az elso alkalom utan, pedig en meg gyogyszert is szedtem :P es en is paraztam nagyon de aztan megjott kicsit kesve
2012. máj. 20. 20:01
 7/12 A kérdező kommentje:
remellem nekem is kesik es nincsen baj
2012. máj. 20. 20:01
 8/12 A kérdező kommentje:
nagyon ideges vagyok
2012. máj. 20. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nekem a baráti körömben szinte minden lánynak késett 1-2 hetet az első alkalom után. Ha nagyon aggódsz, 1 hét múlva csinálj egy terhességi tesztet. Én is csináltam, pedig mi is védekeztünk. Szerencsére nem volt gond:)
2012. máj. 20. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat de nagyon felek meg most is hogy nehogy terhes legyek
2012. máj. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!