Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapja szakítottunk barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacessz kérdése:

2 hónapja szakítottunk barátnőmmel azzal az indokkal hogy nem akarja lekötni magát meg nincs ideje egy kapcsolatra stb Mit csináljak hogy túltegyem rajta magam? Mert nem megy.

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Normális dolog.. főleg ha te voltál az első neki.. jóhogy már nem ragad le az első pasinál:D
2013. nov. 1. 11:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Mi is két hónapja szakítottunk a párommal. Nagyon nehéz időszak volt az első hónap. Már egy kicsit jobban vagyok, mert meg tudtam hogy őt is bántja a dolog, így van egy kis esélyem a békülésre. Ha annyira szereted próbálj ki békülni vele. Ha nem akkor már csak az idő segít. Kapcsolódj ki.
2013. nov. 1. 11:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Egyébként énvoltam neki az első meg a szüzességét is nekem adta és mégis ennyit értem számára pedig teljesen rám volt álva. Egyedül a kondiba meg motorba lelem örömömet :/ egyébként 17 vagyok és ő volt az első lány akibe bele szerettem
2013. nov. 1. 11:45
 4/15 anonim ***** válasza:
nem is egészséges azzal együttmaradni aki először letolja a bugyinkat:D mert inkabb most lépjünk ki vmiből, minthogy aztán a házasságban legyünk hűtlenek.. nemde? amúgy meg 17 évesen még nagyon fiatalok vagytok, szóval..
2013. nov. 1. 12:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak sajnos bele szerettem
2013. nov. 1. 12:34
 6/15 anonim ***** válasza:

Most legalább rájöttél hogy a fiatal lányok mennyire ostobák. Mindenkivel eljátsszák ezt. Könnyen szerelembe esnek, és ilyen könnyen tovább is lépnek!

Azt kellene tudatosítanod magadban hogy egy hazug gané volt. Ez az indok is olyan átlátszó. Kihasznált, aztán lerázott. Nekem volt hogy ilyen esetben kiderült hogy megcsalt...

2013. nov. 1. 12:35
 7/15 anonim válasza:

Hát nem szeretnélek elszomorítani, de szerintem megcsalt. :/ Tudom nem ismerem, de ez arra mutat, hogy megcsalt.

Próbálj meg túllépni rajta. :/ Nehéz, de el kell felejteni. Ha nem rá gondolsz, hanem pl amit szeretsz csinálni (mint említetted a motort..)..akkor hamarabb ki tudod verni őt az eszedből. :/

2013. nov. 1. 12:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csalt meg sok voltam neki nem akarja magát lekötni. Aztmondta egy fiú se kell neki. De ettől függetlenűl lehetséges
2013. nov. 1. 13:02
 9/15 anonim ***** válasza:
nem csalta meg, mivel elhagyta.. vagy az egyik vagy a másik szokott lenni általában.. beleszerettél, na és akkor mi van?? majd kiszeretsz belőle.. 2 év mulva ugyis elmult volna..:D
2013. nov. 1. 13:03
 10/15 anonim válasza:
Hát hogy voltál neki sok? Ezt nem értem.:/
2013. nov. 1. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!