Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapja szakítottunk barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacessz kérdése:

2 hónapja szakítottunk barátnőmmel azzal az indokkal hogy nem akarja lekötni magát meg nincs ideje egy kapcsolatra stb Mit csináljak hogy túltegyem rajta magam? Mert nem megy.

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 11:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ó, mindenki azt mondd amit akar, mármint hogy egy fiú se kell neki..:D Én is mondhatom.. de mondok egy pl. egy évvel ezelőtt a legjobb barátnőm is azt mondta hogy ő neki nem kell, mert most a suli a legfontosabb a számára.. és mi történt? Na mi? Már azóta 5 pasija volt, és nem, nem írtam félre..azóta nem vagyok a barátnője.. tök ribi lett. :/ Tudom nem szép ezt írni, de ez van.

És tuti itt is ez van..:/

De azért sajnállak...

2013. nov. 1. 13:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Nyáron minden másnap átjött meg hétvégenként itt aludt de ahogy elkezdődött a suli megbeszéltük hogy hétvégenként találkozzunk de mindig közbe jött valami aztán kitalálta hogy átmegyek hozzájuk és ottalszok mert bemutat a szüleinek de a faterjának dolgozni kellett mennie mondta faterja hogy nem megy be hogy ha a barátnőm akarja de ő inkább mondta neki hogy menjen és akkor mondtam neki hogy legalább találkozzunk ő erre anyit mondott hogy nem

azt azóta úgy beszél velem mint egy kutyával le is törölt facebookrol az ismerősei közül

2013. nov. 1. 13:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Az esik a legrosszabbul hogy tök kedves voltam hozzá szülinapjára is vettem neki minden szart meg minden és most úgy beszél velem mint egy kutyával mintha ártottam volna neki valamit
2013. nov. 1. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
igy jartal.. nem kell tőle sajnalni azt, amit vettel neki.........
2013. nov. 1. 13:37
 15/15 anonim válasza:

Hú azért ez dúrva, de ezen kívül nem rémlik semmi hogy olyat tettél volna, amit nem kellett volna? És azért ilyen veled.?..

Miért kellett téged törölni, na ezt sem értem... miért nem lehetett volna megbeszélni a dolgokat...:///

Hát ha már ennyire súlyos a dolog, akkor nem tudsz mit tenni..csak túllépni. ennyi.

2013. nov. 1. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!