Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapja szakítottunk a barátnőmmel. Azóta összejártam egy lánnyal, csak azért, és a minap derült ki, hogy a volt barátnőm egyik ismerőse! Bővebben lent. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
22éves vagyok. A barátnőmmel 2,5 év után lett vége, mert elköltözött a fővárosból, és távkapcsolatot én se meg ő se akart fenntartani. Megbeszéltük, hogy legyen vége. Én nagyon nehezen felejtek, meg nagyon is szeretem, még mindig őt, ezért új párkapcsolatot nem is kerestem. Viszont férfiból vagyok.Találkoztam egy lánnyal, kb 2 hétre a szakítás után, és össze akart velem jönni. Mondtam neki éppen mi van velem, és mondta hogy akkor legyen köztünk csak szex. Aztán valamelyik nap felhívtam a volt barátnőmet,mi van vele meg hasonlók. Beszélgetés után másnap jött fel Pestre, megbeszéltük hogy akkor talizunk. Beültünk egy helyre, dumálgattunk, kérdezte van-e valakim...Mondtam nincsen, csak van egy lány akivel összejárunk néha...kérdezte ki az, amikor mondtam, mondta hogy ő ismeri azt a lányt, és látszólag szarul esett neki. De én nem tudtam hogy ők ismerik egymást..Ráadásul beszélni akart velem arról, hogy mi lenne ha újra megpróbálnánk. De lehet ezek után már nem is akarja majd? Mit csináljak hogy visszakapjam?2010. máj. 9. 11:09
1/6 anonim válasza:
uihh hát ez bonyolult:S de ha meg tudja "bocsájtani" (amit végülis nemis kellene mert már nem vltatok akkor együtt) hogy "túlléptél" akkor talán összejöhettek még:) modnogasd neki hogy még mindig szereted és hogy nem tudod elfelejteni és nagyon össze szeretnél vele jönni:)
2/6 anonim válasza:
Mekkora már! A csajod szakítani akart, aztán ki van akadva, hogy néha megdugtál valakit... ez nem kispálya, igazi nő!
3/6 A kérdező kommentje:
De csak mert a barátnője...
Én nem ismertem a lányt, de lehet a csaj tudott arról, hogy vele voltam, és akkor viszont...
Na de már nem járok vele össze, és remélem kibékíthetem a volt barátnőm:)
2010. máj. 9. 11:20
4/6 anonim válasza:
Hát ha az exed barátnőjének sem tűnt fel, h ismeri az exed, akkor ez nagy barátság lehet. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem az...én nem ismertem a lányt, de attól ő ismerhetett engem...Lehet tudta hogy a barátnője volt pasija vagyok, csak nem mondta meg...
2010. máj. 9. 11:32
6/6 anonim válasza:
Nyugi öcsém, tudta. Lehet már régóta fente rád a punciját. Megszívtad. :) Mondjuk a régi nőd visszasírni is hülyeség. Keress inkább egy újat, az lenne a tiszta helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!