Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket megszokott olykor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket megszokott olykor a párotok masszírozni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor általában önként kezdeményezi, vagy nektek kell őt megkérnetek rá?

Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le :)

2019. jún. 19. 17:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
59%
meg szokott* miért nem vagytok képesek normálisan írni?!
2019. jún. 19. 17:41
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen meg szokott. Van otthonmasszázs olajunk is. Általában ő kezdeményezi, de van hogy én kérem meg. 22/L
2019. jún. 19. 17:46
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

Jelenleg nincs párom, de...

Személy szerint spontán, "hirtelen felindulásból elkövetett masszázs" híve vagyok. Többségét tekintve, kértem az akkori páromat. Ugyan a masszázst adni szeretem igazán, no azért tudok mélyeket sóhajtani egy-egy fárasztó nap utáni dögönyözés alkalmával. :)

Tapasztalataim alapján a párkapcsolatban élők közötti masszázs egyszerre erotikus, meghitt és erősíti a kapcsolatot a két fél között, továbbá úgy vélem, ami kérés alapon kerül teljesítésre, kicsivel távolságtartóbb, nem annyira bensőséges, ellenben erőteljesebb, így például konkrét fájdalmak esetén célravezetőbb lehet.

Mondjuk talán illik különbséget tenni masszázs és masszázs között, hisz ilyen kis röpke "jajjdefájavállam", ruhán keresztül történő nyomkodás egészen más, mint egy jó órás "program".

Tipp:

Babaolaj és krém 50-50% (nem pontosan, csak úgy "szemre") arányú keveréke elméletileg teljesen megfelelő az otthoni közös kenceficélésre, nem szükséges csak emiatt megvenni a "vödrös kiszerelést". Ilyen célra megfelel még: mandula és szőlőmag olaj, viccesen hangzik, de a sima napraforgóolaj, kókuszzsír is. Akár a sült szalonna zsírja, ami bár technikailag működik, inkább kerüljük el, már csak a magas sótartalma miatt is :).

A lényeg, hogy csökkentse a súrlódást "bőr és bőr" között.

Érdemes lehet a boka alá egy összetekert törölközőt tenni, hogy kényelmesebb legyen a láb számára.

Testből dolgozzátok a partnert, ne karizomból, sokkal kevésbé megterhelő. Erről rengeteg oktatóvideót lehet találni :)

28/F

2019. jún. 19. 18:56
 4/30 anonim ***** válasza:
27%
Tiszta szívből gyűlölöm a masszázst, úgyhogy nem
2019. jún. 19. 19:43
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
A párom masszőrként dolgozik, szóval igen, és mondanom sem kell, és nagyon ügyes keze van :)
2019. jún. 19. 20:05
 6/30 anonim ***** válasza:
85%

Engem gyakran meg szokott masszírozni,sokat fáj a hátam,vállam és a lábam,nagyon kötöttek az izmaim. Évek óta járok masszázsra havonta, de két alkalom között is fáj mindenem. Többnyire én kérem meg,de magától is fel szokta ajánlani, főleg, ha látja rajtam, hogy fáj valahol.

35/N

2019. jún. 21. 20:20
 7/30 anonim ***** válasza:
76%

Csak ha kérem.

Én is csak akkor ha kéri.

F40

2019. jún. 30. 11:07
 8/30 anonim ***** válasza:
Meg szokott ha látja rajtam,hogy rámférne. Éna lábát szoktam van amikor tudatlanúl is. (Pl filmezés vagy beszélgetés közben) egyszer csak azon kapom magam,hogy maszírozom. Hátát kérésre.
2019. júl. 7. 13:45
 9/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Néha próbálkozik, de nem szeretem. Én meg szoktam majdnem minden nap, van hogy kicsit, van hogy nagyon. 35f
2019. aug. 10. 18:11
 10/30 anonim ***** válasza:
0%

Valaki linkelné a hivatalos helyesiräsät? Nem talàlom.

De ha olyan szavakat nezünk pl:

Megszeret, megeszi, megissza, megjàtsza, stb aut mind egybe irjuk az igevel az idegötöt

2019. aug. 19. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!