Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért azt észrevettétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért azt észrevettétek, hogy itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?

Figyelt kérdés

nyáron mindenki kfél, ezzel szemben a szüz felnöttek, akiknek kimaradt a kefélös korszak, mégis a munkahelyen gályáznak, és senki sem várja öket otthon.

majd ha elérik az öregkort, az ünnepeket fogják egyedül végigülni.hát most na.

2010. júl. 8. 16:26
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
az meg külön dolog, hogy eddig az összes lánnyal rövid uton és nagyon profi módon megutáltattam magam.elmondom neki a nézeteimet magamról, emiatt lettek lemondva randevuk.mondhatni ehhez elég jól értek.a pszichológus is az elején eléggé ki volt rám akadva, mert nem értett.de most pl vezetni járok, és az oktató is rettenetesen mérges rám, mondjuk müszaki érzékem miatt hamar rájövök mit hogy kell, csak amit emberi kommunikácio keretében közöl velem azt nem értem.
2010. júl. 10. 19:27
 42/43 anonim ***** válasza:

Lám, te is érzed, hogy nem okos dolog magadat pocskondiázni. Ne tedd, írd ki magadból a naplódba, tartogasd a pszichológusnak a félelmeidet, önmarcangolásodat. Ne magadra koncentrálj a randin, hanem a lányra. Ha a kapcsolataidról kérdez, csak annyit mondj, hogy volt valaki, akivel megviselt a szakítás, de most már szívesen ismerkednél. Hadd érezze úgy az a lány, hogy talán épp ő az, akitől újra kigubózol.

A türelmetlenség az egyik legfőbb baj. Ez hosszú távú befektetés (nem szóviccnek szántam :)). Ilyen nincs, illetve ne legyen, hogy nincs időd ismerkedni, próbálkozni. Ez a módja. Minden "második randi" egy kis diadal, új lépés afelé, hogy megszerettesd magad, ha nem ővele, akkor valaki mással, mert ennyivel is tapasztaltabb lettél. Hidd el, nem maradtál le a dologról, ne hasonlítgasd magad azokhoz, akik 16 évesen már hetente új csajt szedtek föl. Az egy másik élet, te más úton jársz.

Mondhatnál többet erről a kudarcos "emberi kommunikációról". Mi az, amit nem értesz meg az oktató szavaiból? Meghallgatod az embereket? Nem lehet, hogy a már említett türelmetlenség vagy koncentráció-probléma a magyarázat?

Az is érdekelne, hogy a csúnyaságod alatt mit értesz. Olyasmit, amin nem lehet változtatni? Más frizura, borosta/sima áll, öltözködési stílus, sport, sok mosolygás, egyenes hát, és a többi közhelyes, de működőképes ötlet :)? Nem lehet olyan nagy a baj, ha egy szép lány igent mondott, szerintem az ismerkedésre kell gyúrni.

Barátaid vannak? Férfitársaiddal megy a kommunikáció? Neten szoktál beszélgetni? Talán csak élőben nehéz? A koncentrációs tippem miatt kérdezem ezt.

2010. júl. 10. 19:59
 43/43 A kérdező kommentje:

nyáron nem tudok pszichológushoz járni, mert az egyetemi ingyenes "pszichologiai tanácsadás" most szünetel, és egyébként is vidéken vagyok nyáron.

sporttal az egyetlen baj, hogy nem eszek eleget és rendszeresen, hogy birjak ilyen dolgokat csinálni.62 kg vagyok és 170cm magas.vannak ismeröseim, hogy egész nap csak ülnek, és mégis erösebbek, izmosabbak.én hogy nem birtam 80 kilós izmos állat lenni? pedig az állóképességem elég jó volt gimnáziumban, egyetemi évek alatt pedig elkezdtem hizni hasra.arról meg ne is beszéljük, hogy mosolyogva 10 éves kisfiu érzetét keltem, amit csak tetéz, hogy rosszul állnak a fogaim, ezt pedig annyira cikinek tartom, hogy még a pszichologusnál sem merek róla beszélni.fogszabályzót is azért elleneztem kisebb koromban, mert akkor az már negativba vitte volna az amugy is csekély népszerüségemet! a hajam mindig lelapul, semmi tartása, minden nap be kell löni, hogy valahogy 21. századi ember érzetét keltsem.magas homlokom miatt le kell növesztenem a hajam elöl, de ha hosszu hajam akkor kezelni alig birom, ez is egy 22-es csapda! élöben sosem mondta nekem senki, hogy jóképü vagyok, ilyen szir-xar fényképek alapján vigasztalgatnak, hogy igenis jól nézek ki. Mondjuk tablóképen kijön, hogy ki mennyire néz ki jó, és hát nem lepett meg az eredmény, mert csak a valóságot mutatta.borostát ha hagyok, akkor megkapom a "borostás ovodás" meg még ki tudja milyen jelzöket, mint ahogy az megtörtént már.erös szakállam van, amit nem lehet csak ugy kis bevizezés után leborotválni, mindig egy fél óra zuhanyzás után tudom rendesen levágni.

2010. júl. 11. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!