Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért azt észrevettétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért azt észrevettétek, hogy itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?

Figyelt kérdés

nyáron mindenki kfél, ezzel szemben a szüz felnöttek, akiknek kimaradt a kefélös korszak, mégis a munkahelyen gályáznak, és senki sem várja öket otthon.

majd ha elérik az öregkort, az ünnepeket fogják egyedül végigülni.hát most na.

2010. júl. 8. 16:26
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
+ látom nagyon nehéz elképzelni azoknak az embereknek a helyzetét, akik teljességgel semmilyen kapcsolatba nem tudnak kerülni lányokkal! egész más szüznek lenni, hogy az ember mindig talál valakit, akivel smárolhat, meg járni is tudnak, van hova menniük együtt, de akinek még ez is álom, az jóhogy az elemibb szextöl várja a megoldást, nem a számára egetrengetö nehézségeket jelentö párkapcsolat-fenntartást, és létrehozást!
2010. júl. 10. 17:16
 32/43 anonim ***** válasza:

Hát Kérdező, 17:15 vagyok, de mint írtam engem nem feltétlen az zavar, hogy szűz vagyok, hanem, hogy nem találok egy "rendes" lányt. Most ha itt teremne egy bombázó, hogy dugjunk akkor nem élnék a lehetőséggel, mivel egyszerűen nem éreznék iránta semmit (szexuális vonzalmon kívül).

Most ez olyan szerencsétlen/lúzer/-ül hangozhat, de szerintem úgy az igazi, ha a szerelmeddel csinálod.

És nem azon kéne görcsölni, hogy jajj szűz vagyok meg ilyesmi, hanem inkább tenni ellene -> barátnő vagy valami diszkó p*csa vagy akár prosti, bár az utóbbi 2-vel szerintem nem az igazi.

Fel a fejjel! :)

19/F

2010. júl. 10. 17:22
 33/43 A kérdező kommentje:
a diszkós ringyók is emberek, és ha eléred, hogy egy rádmásszon, az egy nagy lépcsö, hogy továbblépj!mindamellett pedig a diszkóspichákról szóló mesékböl egy szót ne higgy el, mert azok sem mennek el bárkivel, csak aki férfiként tud viselkedni.én pedig nem
2010. júl. 10. 17:26
 34/43 anonim ***** válasza:
istenem,legyél öngyilkos,ne sajnáltasd már magad,a világon az a legidegesítőbb és legértelmetlenebb dolog...
2010. júl. 10. 17:27
 35/43 A kérdező kommentje:
oké, majd végiratomban megemlitem, hogy te biztattál! majd hatóság kinyomozza.
2010. júl. 10. 17:32
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez most mi ez a kérdés????!!! hogy lehet valaki ekkora f@sz??! Most dicsekedni akarsz, vagy sajnáltatni magad? És ha már felnőtt, akkor meg nem mindegy, hogy nyár, vagy nem nyár?! Had legyen már ez mindenkinek a magán élete, és hadd döntse el, mindenki magának, hogy rossz -e neki vagy nem. És az első is basszus, attól, hogy 20 évesen tapasztalatlan, még nincs kevesebb esélye a lányoknál! Vagy legalábbis nem mindegyiknél. Bocs,de ez a kérdés, és a kérdező stílusa kissé ledöbbentett.
2010. júl. 10. 18:14
 37/43 A kérdező kommentje:
kösz, átadom anyáméknak. (ök csináltak)
2010. júl. 10. 19:02
 38/43 anonim ***** válasza:

Nekem az az érzésem, hogy olyasféleképp tekintesz a nem szűz emberek életformájára (egy kalap alá véve az összeset), mint amikor egy csóró (én is az vagyok, mielőtt valaki megsértődik ;)) azt hiszi, hogy a gazdagok gyémántkanállal vöröskaviárt reggeliznek és sofőr viszi őket minden este a bálba.

A kérdésed hemzseg a fogalomzavaroktól:

1. Nem nyáron "kefél mindenki". Szerintem te a bulizós, fesztiválozós, alkalmi kalandokkal szórakozó fiatalokra gondolsz. Van ilyen, de nem ők teszik ki a "nem szűz társadalom" zömét. Akinek kapcsolata van, az kefél ősszel, télen és tavasszal is, aki az egyéjszakás kalandokat keresi, az sem él szerzetesi életet szeptembertől májusig. Teljesen értelmetlen a nyárral azonosítani a testiséget.

2. Nincs olyan, hogy "kefélős korszak". Felteszem, itt a fiatalkori tapasztalatszerzésről van szó, ami neked kimaradt. De a munkahelyen az is gályázhat felnőttkorában, aki elvesztette a szüzességét. Nem fütyörészik vidámabban az akták fölött attól, hogy ifjan volt néhány jó numerája.

3. Azt sem feltétlenül várja valaki otthon, aki nem szűz, sőt még azt sem, akinek van valakije. És annak is lehet boldogtalan az öregkora, aki volt már életében boldog. Az is maradhat magára, aki nem szűz. Megint csak teljesen értelmetlen az az elképzelés, hogy a szüzesség elvesztésétől egyenes út vezet a boldog, teljes élethez.

A kérdésedből és a kommentjeidből is az derül ki, hogy nem kapcsolatra vágysz, hanem magára az aktusra, és halálosan irigyled azokat, akik "kefélnek", mindegy, kivel, mindegy, hogyan, csak legyen benne közösülés. Szerintem nem először olvasom a kérdésedet, máskor is keseregtél már arról, hogy nem jön össze az első, nem segít a pszichológus és senki nem tart férfinak. Bocs, ha tévedek és az nem te voltál. Csak nagyon hasonló a stílus.

Nem tudom, mit mondott neked a pszichológus, nem tudom, hogyan viselkedsz nők társaságában. De az első lépés mindenképp az lenne, hogy ne tekints ellenségnek mindenkit, akinek könnyebb, mint neked, ne hidd azt, hogy mindenkinek könnyebb, aki nem szűz, 21 évesen ne vizionálj arról, hogy negyven év múlva milyen pocsék lesz neked. Ha a diszkóban nem jön össze, ne ott ismerkedj, ha egyszer úgy érzed, hogy amit ott keresnek a lányok, az nem az erősséged. Ha nő áll melletted, ne arra koncentrálj, hogy "ez se fog az ágyába engedni". Beszélgess vele. Bármiről, amiről van véleményed. Ha válaszol valamit, ami eszedbe juttat egy kérdést, akkor kérdezz. Az se baj, ha porcelán étkészletekről csevegtek vagy a helyesírásról, csak minél több emberrel kerülj kapcsolatba és szerezz tapasztalatot arról, hogy mi tartja fenn mások érdeklődését. Mellesleg nem csak nők társaságát kellene keresned, ha a férfiasság mibenlétét akarod ellesni. Miért nem dolgozol? Lehet, hogy sokat segítene. Ha tanulsz, ott nincsenek nők? Nincsenek programok? Baráti körben? Utcán, buszon, boltban nem figyeled, mások hogyan viselkednek emberek között? Hova jársz el otthonról? Próbálkoztál már társkeresővel? Milyen helyen laksz? Az iskolában voltak barátaid?

Az a baj, hogy szerintem tudnának neked jó tanácsot adni a válaszolók, ha nem ilyen provokatív és szemellenzős hozzáállással kérdeznél és reagálnál, hanem mondjuk elmesélnéd, hogyan próbálkozol, szerinted hol rontod el a kapcsolatteremtést, hogyan szoktak reagálni a nők, szerinted hogyan viselkedik egy férfi és neked abból mi nem megy. És főleg ha az látszana, hogy segítséget vársz az itteniektől, nem pedig csak arra használod a lehetőséget, hogy önsajnálatból kidühöngjed magad. Ha a pszichológusnak is így reagálsz minden fölvetésére, nem csoda, hogy nem tud segíteni. Mert az, hogy nyáron rossz a szűz felnőtteknek, ezzel nem lehet mit kezdeni. Épp elég nem szűz felnőtt van, aki meg télen fázik.

2010. júl. 10. 19:09
 39/43 anonim ***** válasza:

Hmm..

Azért nem mindenki kefél... szüleim 45-50 évesek, kinőtték már ezt a kort, nem is csoda, volt előttük aktív 25 év! Így viszont már nem igaz az, amit írtál. A szűz felnőtt kategória is elég tág. Mennyire felnőtt? 20? 25? 35? 40?

Olvastam már nem egy kérdést 33 éves szűz nőkről, ám meg valóban igaz, ha valaki nem jóvágású, intelligens, jó humorú, erős férfi, hanem a mai generációbeli csupasz hasú vékony karú, pehely arcú mint a b*zi SP, már az is tud érvényesülni. Én is azt hittem magamról, hogy kutya nem kiváncsi rám, szartam a csajozásba, minden nap úgy keltem fel, hogy nem sietek sehova, senkihez, semmiért, úgyse hiányzok senkinek se. Ilyeneket találgattam ki, hogy k*rvázni fogok mert már úgyis mindegy, de ez hülyeség. Megismertem egy csodálatos lányt, és felnyitotta a szemem.

DE AMIG TE A GÉP ELŐTT FOGSZ ÜLNI ÉS ILYEN KÉRDÉSEKET ÍRNI NÉV NÉLKÜL, ADDIG NE IS VÁRD HOGY ÉSZREVEGYENEK.

A csajok nem obszervatóriumok hogy messziről észrevegyenek. Menj oda hozzájuk. Nem vagy te az aragóniai gróf hogy ismer mindenki, se a b*zi köcsög SP.

1 Démon

2010. júl. 10. 19:13
 40/43 A kérdező kommentje:
iskolában teljességgel nincsenek lányok, sőt még olyan ismeröseim sem, akikkel együtt járnék órákra, mert a mai egyetemeken már nincsen tankör, ami ilyen formán csoportba rendezné az embereket.eddig ha sok lány közé kerültem, mindig sikerült valahogy valakivel felvenni a kapcsolatot.pl egy ingyenes angol nyelvkurzuson (amit alig tudtam felvenni, mert mindig ütközik valami kötelezö tárggyal) randira hivtam egy tölem idösebb és szebb lányt, aki igent mondott.máskor meg egy lánykoli buliján ismertem meg két lányt, akikel pár hét mulva együtt mentem szórakozni.jó, tudom, hogy mások történetei ugy kezdödnek, hogy megismerkedik a lánnyal, és pár óra mulva már csókolóznak is! vagy ha nem, akkor pár nap mulva.van valami oka, hogy találkoznak velem lányok, de az nem az, hogy hu mennyire akarnak tölem valamit.én azért ismerkedem nagy szinészkedve, hogy minél hamarabb legyen csajom, aki majd formál rajtam valamit, attól függöen, hogy mennyire bir elviselni, mert ugye jópofizni, meg nem gondolni arra, hogy engem csunyának gondolnak csak rövid ideig tudok. arra én már nem érek rá, hogy csak ugy próbálkozgassak lányoknál, meg ismerkedjek velük! ilyen tempóval jövö évezredre talán lesz valakim.
2010. júl. 10. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!