Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért azt észrevettétek, hogy itt a nyár, és a szüz
felnötteknek mennyire rossz?
Figyelt kérdés
nyáron mindenki kfél, ezzel szemben a szüz felnöttek, akiknek kimaradt a kefélös korszak, mégis a munkahelyen gályáznak, és senki sem várja öket otthon.
majd ha elérik az öregkort, az ünnepeket fogják egyedül végigülni.hát most na.
már nem azért, de a szingli életformában ott van, hogy alkalmi sex kapcsolatokkal tartja fenn magát az illetö! ellenben, akinek soha semmilyen kapcsolata nem volt, annak semmi motiváciot nem adhat a sex, mivel ez az amit nem kaphat meg, és igy kielégületlenül kell szembenéznie a problémákkal?! na akkor most kinek könyeeb?
2010. júl. 8. 17:41
22/43 A kérdező kommentje:
foggalmad nincs milyen ugy élni, hogy nem tudsz közel kerülni emberekhez, pont azért, mert még senkivel sem feküdtél le! az ilyen emberek mégis hogyan érezhetnék magukat természetesen közösségekben?
2010. júl. 8. 17:43
23/43 anonim válasza:
Szép lenne ha mindenki csak nyáron kefélne..nahát mekkora észlények is vagyunk.Aki meg csak ebben az évszakban tudja kiélni nemi hajlamait az szánalmas,jó esetben az ember egész évben élvezi a szexet meg a társát..pff bocs csak erre tudtam válaszolni,mert a kérdésed többi része válaszra nem méltató,de még ez se.21éves létedre komolyabb dolgokon is járhatna az eszed.Főleg ha már lélekgyógyászhoz jársz látom hat a terápia a kérdésed alapján:D..pff
2010. júl. 8. 21:25
24/43 A kérdező kommentje:
ismerös már nekem ez a puffogás a terápia hatásosságát méltatandó...rajtam már a pszichologus sem segit, akkor menjek diliházba, ha meg az sem akkor altassanak el? ugye erre gondoltál?
2010. júl. 8. 22:09
25/43 anonim válasza:
75%. akkor írjál te nekem és írd bele az msn címed légyszives. :)
2010. júl. 9. 08:32
26/43 anonim válasza:
mivan most vesztetted el a szüzességed és gizdázol ?
2010. júl. 10. 16:58
27/43 anonim válasza:
Vigyázz, kipukkad a lufi :D
Sürgősen! Pszichológust! Azonnal!
Vagy olyan rusnya vagy, hogy a vécékefe sörtéje kifordul ha meglát? Nem hiszem. csak hogy ne szontyolodj el.
Kedves szüz. A kefélés nem olyan nagy dolog, olyan ,mint a lufi... mikor pár kipukkant, nem is olyan nagy szám!
Vigyázz, te leszel az első szüz szexfüggő!
Sürgősen változtass a gondolkodásodon.
2010. júl. 10. 16:59
28/43 anonim válasza:
08:32
Elküldtem:)
2010. júl. 10. 17:00
29/43 A kérdező kommentje:
ha elveszteteném biztos nem itt gizdáznék, hanem örjöngve rohangálnék az udvaron az örömtöl.
2010. júl. 10. 17:13
30/43 anonim válasza:
Hát én 19/F létemre vagyok szűz, de nem csak így nyáron, és főként nem a szűzességem zavar, hanem nagyon hiányzik már egy barátnő, egy társ. :(
Egyébként nem vagyok ronda vagy ilyesmi (sőt), csak egyszerűen visszahúzódóbb vagyok és nem járok diszkóba vagy hasonló helyekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!