Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért azt észrevettétek, hogy itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?
nyáron mindenki kfél, ezzel szemben a szüz felnöttek, akiknek kimaradt a kefélös korszak, mégis a munkahelyen gályáznak, és senki sem várja öket otthon.
majd ha elérik az öregkort, az ünnepeket fogják egyedül végigülni.hát most na.
16:43
Sajnos nem tudom elolvasni, mert elfelejtettem annak az email címemnek a jelszavát amiről erre az oldalra regisztráltam:(
"itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?"
Izzad a szűzhártyájuk?
Most én is azt tudom erre mondani 5 éves párkapcsolattal a hátam mögött,meg egy jegygyűrűvel a kezemen,hogy Te egy idióta vagy!!!Tudod,a közös lakásunkban ülök,és azért járok dolgozni,hogy fenn tudjam tartani!Ha szingli és szűz lennék,valószínűleg a nyár túlnyomó részét akkor is ezzel tölteném,mert élni kell valamiből,képzeld el.
Mondom mindezt úgy,hogy én is szóltam már be magáról sokat képzelő szűz szinglinek,de ekkora ökörségeken még soha nem járt az agyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!