Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért azt észrevettétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért azt észrevettétek, hogy itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?

Figyelt kérdés

nyáron mindenki kfél, ezzel szemben a szüz felnöttek, akiknek kimaradt a kefélös korszak, mégis a munkahelyen gályáznak, és senki sem várja öket otthon.

majd ha elérik az öregkort, az ünnepeket fogják egyedül végigülni.hát most na.

2010. júl. 8. 16:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75 % írtam privit.
2010. júl. 8. 16:43
 12/43 anonim ***** válasza:

16:43

Sajnos nem tudom elolvasni, mert elfelejtettem annak az email címemnek a jelszavát amiről erre az oldalra regisztráltam:(

2010. júl. 8. 16:59
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
anyáám hát el kellett gondolkodom h láttam-e már ekkora hülyeséget kérdésben...hány éves vayg?és talán azér dolgoznak a szűz felnöttek h ne legyen problémájuk a megélhetéssel és késöbb anyagi biztonságban legyen családjuk..és honnan veszed h az összes szűz felnött dolgozik?és nem kefél mindenki nyáron...tény h szabadabbak az emberek de...
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
ez a kérdés =DDD ilyen szánalmas embert! önmagad akarod bizonyitani h milyen menő vagy? hú b@zzmeg. te vagy cigány vagy, vagy vmi ritka hülye ember.
 15/43 anonim ***** válasza:
16:59 vok 81%al jah és mielött hozzámvágnád nem vagyok felnött se, szűz se...
2010. júl. 8. 17:02
 16/43 A kérdező kommentje:
nyugi nyugi.én is csak egy szánalmas 21 éves szüz gyerköc vagyok, pszichologushoz járok, és véletlenül sem dolgozni.18 éves koromban volt barátnöm (az egyetlen), aki bár nagyon szép volt, mégis a totális noobságom miatt 1 honap után széthullott a dolog.
2010. júl. 8. 17:13
 17/43 anonim ***** válasza:
26%

"itt a nyár, és a szüz felnötteknek mennyire rossz?"

Izzad a szűzhártyájuk?

2010. júl. 8. 17:13
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves vagyok és most nekem sincs barátnőm (ha igy foyltatom nem is lezs), sokat dolgozok, ezen a héten is szinte csak aludni jártam haza.. de legalább leköt a munka. Nyugdíjas korban meg majd kitalálok vmi hobbit h ne szomorkodjak magamba :)
2010. júl. 8. 17:16
 19/43 A kérdező kommentje:
magadat csapod be a lehetö legnagyobb mélységben!
2010. júl. 8. 17:26
 20/43 anonim ***** válasza:

Most én is azt tudom erre mondani 5 éves párkapcsolattal a hátam mögött,meg egy jegygyűrűvel a kezemen,hogy Te egy idióta vagy!!!Tudod,a közös lakásunkban ülök,és azért járok dolgozni,hogy fenn tudjam tartani!Ha szingli és szűz lennék,valószínűleg a nyár túlnyomó részét akkor is ezzel tölteném,mert élni kell valamiből,képzeld el.

Mondom mindezt úgy,hogy én is szóltam már be magáról sokat képzelő szűz szinglinek,de ekkora ökörségeken még soha nem járt az agyam!

2010. júl. 8. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!