Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt, hogy nagyon sok nőknek túlteng az önbizalma?

Figyelt kérdés

Sok nő - különösen a nagyon csinos nők - rögeszmésen megvannak győződve róla, hogy ők nagyon jó emberismerők, és az soha nem fordulhat elő, hogy olyan pasival fekszenek le, aki az első szex után lapátra teszi őket, és trófeaként mutogatja majd. Velük nem történhet meg az, hogy csak kihasználják őket.

Úgy vélem, hogy pontosan ez a fajta elbizakodott, nagyképű hozzáállás az, ami a bukásukat okozza több esetben is. Mivel nincsenek felkészülve a legrosszabbra, ezért megtörténik a baj, ráadásul sem kezelni sem tudják azt, így törvényszerű az összeomlás.

2019. jún. 10. 20:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
84%
ilyenkor mehet a személyeskedés, ha te nyomod, mi? :) legalább ne csinálnál segget a szádból pár órán belül :D
2019. jún. 10. 23:54
 32/34 anonim ***** válasza:
A 28as vagyok.Hidd el kérdező tapasztalatból beszélek.
2019. jún. 11. 06:31
 33/34 anonim válasza:

Értem. Tehát a maradék - különösen csúnya nők - csinálják jól, mert azok a szexig végig rettegnek az önbizalomhiány miatt attól, hogy elhagyják őket.

Véletlenül sem szépségtől függően, a bizalom miatt nem retteg egy-két nő attól, hogy elhagyják.

A kérdésre válaszolva: igen, én (külsőségek besorolása nélkül) nem rettegek attól hogy a párom elhagy, és valószínűleg ez az önbizalmam miatt is van. Ha nem lenne, akkor jöhetne a következő kérdés: miért féltékenykedik minden nő?!

2019. jún. 11. 12:16
 34/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de továbbra sem értem, hogy miután leírod, hogy egy aljas féreg vagy aki átejti a nőket, akkor te miért a nőket kritizálod?

Én azért nem nézném ki abból akivel hónapokig ismerkedem, hogy átver, mert én sem verek át soha senkit és mindenki önmagából indul ki.

Azért mert te rohadsz belül, más még őszintén indul neki egy kapcsolatnak.

Igazából a többi férfi dolgát nehezíted meg, aki komoly kapcsolatot akar és csak gyanakvó nőket talál. Ilyenkor jön a "minden férfi disznó" és egyéb keserű mondatok. Az ilyen ki férgek miatt. Kijárna neked egy lincselés a komolyabb férfitársaidtól.

Mondjuk engem ez hidegen hagy, mert ilyen még nem történt velem és nem vagyok már mai liba. Csak szánalmas volt ezt még olvasni is, és remélem, a lányom majd ha felnő sosem kerül ilyen nyomorék csapdájába.

2019. jún. 11. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!