Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt, hogy nagyon sok nőknek túlteng az önbizalma?

Figyelt kérdés

Sok nő - különösen a nagyon csinos nők - rögeszmésen megvannak győződve róla, hogy ők nagyon jó emberismerők, és az soha nem fordulhat elő, hogy olyan pasival fekszenek le, aki az első szex után lapátra teszi őket, és trófeaként mutogatja majd. Velük nem történhet meg az, hogy csak kihasználják őket.

Úgy vélem, hogy pontosan ez a fajta elbizakodott, nagyképű hozzáállás az, ami a bukásukat okozza több esetben is. Mivel nincsenek felkészülve a legrosszabbra, ezért megtörténik a baj, ráadásul sem kezelni sem tudják azt, így törvényszerű az összeomlás.

2019. jún. 10. 20:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
56%
Biztos nem várnék fél évet a szexre.Ha utána menni akar menjen,de legalább jól rendezzen le.
2019. jún. 10. 21:07
 12/34 A kérdező kommentje:

De, az önbizalomról van szó. Mert biztosak benne, hogy őket semmiféle pasi nem fogja átvágni. Annyira biztosak benne, hogy ha felvetek egy alternatívát, indulatba jönnek, hogy ezt fejezzem be, mert ők nagyon jó emberismerő. A Laci, márpedig szereti őt, és ő biztos benne, hogy nem lesz semmi gond, mert bizonyított. Bezzeg amik a Lacinak első szex után másnap se híre, se hamva...

Bár gonosz dolog, de a magam részéről, csak nevetek az ilyeneken, és ha lehetőségem van, kihasználom én is az alkalmat. Úgy vélem, ez helyes hozzáállás.

2019. jún. 10. 21:10
 13/34 anonim ***** válasza:
66%

#10: Az értelmiségi jelzőt itthon felejtsük el. Attól, hogy valaki elvégez egy egyetemet vagy ilyesmi, nem lesz értelmiségi. Abban az értelemben igen, hogy az illető szellemi munkát végez, de a régi, klasszikus értelmében nem. Jelenleg itthon nagyon minimális az értelmiségi réteg.

És attól, hogy valaki beseggelt valamit és diplomát szerzett, nem lett értelmesebb a kapcsolatai terén vagy jobb emberismerő. Nagyjából az összes jogász végzettségű nő ismerősömet úgy lehet behúzni, ahogy csak akarja az ember.

2019. jún. 10. 21:16
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
most mit kezdjünk ezzel a sértődött kisfiú vagdalkozásoddal. egészségedre. magamra úgyse veszem (mint a többiek se), más elb aszott élete hidegen hagy, azért remélem jó érzés volt leírni.
2019. jún. 10. 21:18
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Rengetegen tévesen gondolják magukat jó emberismerőnek, sok esetben még magukat sem ismerik, rengeteg ilyet látni, nőt is, férfit is amúgy. Egyébként férfiaknál gyakoribb az önbizalom megjátszása én úgy vettem észre. Nőből kevésnek van tényleg, kevés is játssza meg, mert alapban nem tartják vonzónak a magabiztos nőket.
2019. jún. 10. 21:18
 16/34 anonim ***** válasza:
89%

" hogy csak kihasználják őket."

Ezt nem igazán értem. Csak azzal és akkor fekszem le, akivel és amikor akarok. Így nem igazán lehet szó kihasználásról akkor sem, ha netán nem lenne folytatás.

Kihasználni akkor lehet valakit, ha úgy hazudsz, ahogy az érdeked kívánja, de egy friss, alkalmi ismeretségben mit hazudik a másik? Hogy 2 év múlva feleségül vesz, mikor nem is ismer? Igazán hihető :D

2019. jún. 10. 21:19
 17/34 anonim ***** válasza:
7%

#13 egyébként a jogász pont poén példa, mert kivételesen jó... ahhoz a szakmához kell kicsit nárcisztikusnak lenni, ami eleve alcsony EQ-t jelent, onnantól meg nem lesz jó emberismerő :D

és amúgy igaz, az IQ bizony nem egyenlő az EQ-val

2019. jún. 10. 21:20
 18/34 A kérdező kommentje:

Óh, kérem... értem én, hogy ezen a fórumon(?) a nőket szentként tisztelik, és nem szabad kritikát megfogalmazni, mert ha azt valaki megteszi, akkor az sértődött kisfiú, incel, lúzer, nőgyűlölő... mit mondjak még? Javíts ki, ha valamit kifelejtettem!

Egyszerűen nem igaz, hogy fényesre kell nyalni a nők seggét, és nem lehet velük szemben megfogalmazni valamilyen kritikát. Amúgy ha nem a GYIK-en élnéd az életed magad is láthatnád, hogy a nőknél sikeres pasik ugyanúgy leszólják a nőket, ha valami nem tetszik nekik. Hamis az a férfikép, amit itt terjesztenek, hogy akinek van nője/alkalmi kapcsolata, az nem állít fel negatív képet a nőkről.

De, felállíthat.

2019. jún. 10. 21:22
 19/34 anonim ***** válasza:
78%
Amugy is milyen osszeomlas? XD oke, egyszer megtortenik, majd abbol tanul. Kesz ennyi. Ha meg neked ez a hobbid, akkor tovabbi jo szorakozast
2019. jún. 10. 21:25
 20/34 anonim ***** válasza:
36%

#14: Egy kérdést tettek fel. Oké, neked nem szimpi, de senki sem vagdalkozott. A válaszodban pedig pont te mutattad meg, milyen a sértődékeny kisgyerek szint.

#16: Erről a dologról már csak azoknak kéne szólni, akik felháborodnak, ha szex után egy "talán lesz folytatás" szöveggel sosem hívják őket fel! :D

#17: Ugye? Tökéletesen megmutatja, hogy a seggeléstől nem lesz valaki fejlettebb az emberi kapcsolatok terén.

#18: Ezt a fórumot ne vedd komolyan. Miközben rengetegszer megy a szöveg, hogy mennyi nőgyűlölő van, keményen összeverődött ide egy férfigyűlölő női horda, akik képtelenek normálisan kommunikálni. Nekik mindenki lúzer és mindenki gáz, aki akárcsak egy nőről is negatívat mer írni. A pontozások is ez alapján mennek, nem a válaszok hasznossága szerint.

Elgondolkodtató, hogy akármikor megmutattam 1-1 kérdést és választ a környezetemben, nők és férfiak egyaránt meglepődtek, hogy mennyire alacsony itt a szint.

2019. jún. 10. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!