Az igazán szép nőknek miért nincs önbizalma?
A szép azért jelent a legtöbb embernek ugyanazt, mert bármennyire is nem akarjuk, a média befolyásolja a közízlést, holott egy csomófajta szép létezik.
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy valakinek önbizalma van, nem a te dolog megkérdőjelezni mások önszeretetét, inkább tanítani kellene azoknak, akiknek nincs. Rengeteg önbizalom hiányos lány van, függetlenül attól, hogy néznek ki, ez függ a társadalmi elvárásoktól, meg persze személyes tapasztalatoktól,alapvető személyiségtől is.
Egy nőnek önmagától kell, hogy önbizalma legyen, nem egy pasikától.
Kérdező, szerinted aki őszintén nem tartja magát szépnek, az mindenkinek beszámol róla? Szerinted csak a külseje miatt lehet valakinek önbizalma? Pont amiatt, amiért semmit nem tett?
Mindenkinek joga van jól érezni magát a bőrében, nem csak annak, akire feláll a farkad.
Utolsó: pasika, feláll a farkad...
Te is csak voltál "nő" igaz, vagy talán sosem...
Kérdező, igazad van, én is sok ilyen lányt ismerek, konkrétan egy ilyen lánynak a történetét ismerem, már kiskora óta látszott rajta, hogy nagyon csinos, szép. Az elég egyszerű nőtagú környezete ezt egyfajta kiváltságként kezelte, és hát mint a Rubint Réka/Sarka Kata effektusnál látható a kommenteknél, mindenki próbálja őket lenyomni.
A nő az ne legyen szép, az legyen nagypofájú, utálja a férfiakat, építsen karriert, blablabla.
Kifordult egy világ ez, tudod, ez amolyan rút kiskacsa mese.
Én meg ahol tudom, a nagyszájú embereket nyomom vissza, akik annyira átlag alattiak, és annyira nagy szájuk van...
És ilyenek miatt nem jutnak előre a valóban tehetségesek, mert szupermennek/lánynak neveltek jópár gyengécske emberkét gyerekkorukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!