Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt, hogy nagyon sok nőknek túlteng az önbizalma?

Figyelt kérdés

Sok nő - különösen a nagyon csinos nők - rögeszmésen megvannak győződve róla, hogy ők nagyon jó emberismerők, és az soha nem fordulhat elő, hogy olyan pasival fekszenek le, aki az első szex után lapátra teszi őket, és trófeaként mutogatja majd. Velük nem történhet meg az, hogy csak kihasználják őket.

Úgy vélem, hogy pontosan ez a fajta elbizakodott, nagyképű hozzáállás az, ami a bukásukat okozza több esetben is. Mivel nincsenek felkészülve a legrosszabbra, ezért megtörténik a baj, ráadásul sem kezelni sem tudják azt, így törvényszerű az összeomlás.

2019. jún. 10. 20:49
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Elbizakodott nők általában elég szarul kezelik a vereséget.

Valahogy így:

https://www.youtube.com/watch?v=v6T7GshV_ro

2019. jún. 10. 21:32
 22/34 anonim ***** válasza:
84%

"Egy idő után szét fogja tenni, abban a hitben, hogy 100%, hogy nem dobják ki. Mert nem hisz abban, hogy vannak férfiak (pl. én) akik fél évet is képesek várni egy nőre CSAK a szex miatt, és elhitetik, hogy komolyat akarnak."

Ha te fél évig teszed a szépet valakinek, aki végül megbízik benned, majd te átvered, akkor nem a nők készülékében van a hiba, hanem te vagy egy alávaló kis féreg.

Egyébként sok nőnek nem az önbizalma nagy, csak naiv és kapaszkodik abba, amit szeretne.

Részemről ilyen még nem történt, randizási időszak alatt nem fekszem le senkivel, ahhoz kapcsolatban kell lennem a másikkal, annak minden hozadékával. Eddig egyszer sem hagytak ott sem az első, sem a második, sem a harmadik és stb szex után sem :-)

2019. jún. 10. 21:40
 23/34 anonim ***** válasza:
79%

Alapvető probléma van az elgondolásban.

Egy jó szexet a nő is élvez, kölcsönösen előnyös.

Kihasználásról akkor lehet szó, ha te nem elégítetted ki, egyoldalúan csak te élvezted, ő legfeljebb elszenvedője.

Mondjuk ezt mások nem szokták reklámozni, hogy olyan rosszak az ágyban, hogy nekik nem szeretője, hanem áldozata van. De ha te erre vagy büszke...

2019. jún. 10. 21:41
 24/34 anonim ***** válasza:
73%
Rosszul kezelik a te szempontodat nézve, ja igen szarnak rád 😂, egyre több a jó pasi és normális is van köztük böven, nem gondolod, hogy egy problelémás pasi meghatja öket.
2019. jún. 10. 21:49
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez nem igazi önbizalom.

Van persze, ilyen típus is, de ez inkább a butaságból táplálkozó önhittség.

2019. jún. 10. 21:50
 26/34 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem mi ez a legrosszabb meg megtörténik a baj duma. Ismerkedési fázisban nem vár az ember csodákat meg házassági ajánlatot. Mit értünk baj alatt? Hogy dugtatok egy jót?
2019. jún. 10. 21:54
 27/34 A kérdező kommentje:

Bár elég jó az érved, de mégis valahol lukas.

Ha egy férfi elhiteti a szép nővel, hogy komolyak a szándékai, és szex után otthagyja, akkor jó szex ide vagy oda, a nő tragédiaként fogja megélni, főleg akkor, ha neki érzelmei is szövődtek a férfi iránt.

Ellenkező esetben is kiakadhat: hozzá volt szokva, hogy minden pasi a lába előtt hevert, erre 1 lelép tőle, és szex után leszarja. A büszkesége miatt ez ki tudja borítani.

Nagyon jól tudom, hogy a népszerű, szép nők, hogy viselik azt, ha leszarják. Volt egy, akit le se tudtam magamról vakarni, még azt is bevállalta, hogy lényegében megalázzam mások előtt, nyilvánosan.

2019. jún. 10. 22:06
 28/34 anonim ***** válasza:
81%
Aha,persze.Én jól viselem a visszautasítást,van másik,legfeljebb akkor bánkódom,ha nem volt jó a szex,de azon is túl teszem magam.A szivét meg mindenkinek törték már össze,nem fogok életem végéig sírni miatta.Igazából én csak azt nem bírtam elviselni,ha nem az volt amit én akartam,de komoly kapcsolatban nem így van,a komolytalan meg nem számit,főleg amikor évek múlva sirnák vissza magukat,kérfik férjhez mentem e már,van kocsi lakás,jó munkája fizetése.Vagy csak nem tud elfelejteni.
2019. jún. 10. 22:24
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Saját tapasztalatom, hogy a nagyon tudatos nők, komoly hiányosságot fednek el a komoly fellépéssel. Őket a legkönnyebb arcra ejteni.
2019. jún. 10. 22:51
 30/34 anonim ***** válasza:
6%
Van benne ráció a leírtakban.
2019. jún. 10. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!