Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy az ember illat alapján vonzódik valakihez?

Figyelt kérdés

Ez mit jelent? Él még a régi ösztön, hogy hormonok/kibocsátott illatanyagok segítenek a párválasztásban? A legerősebb hím, vagy hogy fogalmazzak.

Remélem nagyjából érthető volt a kérdésem 😅

2019. jún. 9. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Amugy meg ha csak nem nyari kanikula van akkor sajnallak ha te vallalhatatlanul budos leszel a nap vegere es izzadt. Nalunk ez valahogy nincs igy :D
2019. jún. 10. 00:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Légyszi ezt rendezzétek le egymás között, ne itt 😅
2019. jún. 10. 10:08
 23/28 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
23 ha te ennyire odavagy a bútorrakodó haverod szagáért akkor az enyémtől valószínüleg elélveznél. ennyit arrol hogy vállalhatatlan büdös vagyok. ha enyhe izzadtságszagot érzek magamon, de már akkor nagyon meleg van, inget cserélek nem megyek úgy nők közelébe hogy ezt ne tenném meg pedig sosem voltam egy piperkőc majom aki két percenként fésülködik meg igazgatja a rongyot magán . gondolom ha ennyire odavagy ezen tulajdonságáér a párodnak, étterembe moziba mindenhova abba a ruhába megy veled amibe hazament. hát egészségedre, további jó szaglászást!
2019. jún. 10. 11:27
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Valamit nagyon felreerthettel. A butorrakodast arra irtam, hogy igen van amikor mar rajta is erzem az izzadtsagszagot, de akkor sem az a fajta szag amit mondjuk mason erzek meg ha izzadt es taszit. Hanem kb ilyen oke most izzadt vagy de nem taszit. De ebben nem volt semmi szexualis.

Amugy meg baratomnal pedansabb embert keveset talalsz szerintem:D szoval ennyit errol.

Azt megnemtom milysn szar elet lehet, ha munka utan te nem ulsz be soha sehova, mert elotte meg hazamesz es lezuhanyzol.

Gratulalok.

Nem ertem miert kell igenytelensegnsk beallitani hogy szeretem a baratom termeszetes testszagat. Nem hajlektalan vagy hetek ota nem furdott. Minden este es reggel furdik. Szoval teljesen normalis ez a dolog. Te meg akkor massz vissza a steril boxodba. Szia.

2019. jún. 10. 11:32
 25/28 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
nem azt mondanám hogy szar élet, hanem hogy elfoglalt. ha reggel 8 tól néha este 9 ig bent vagyok akkor nekem egy helyre van kedvem beűlni. az autóba és hazamenni lezuhanyozni majd kiterülni a tv elé. nálam ez alap. semmit nem csinálok a fürdőszoba meglátogatása nélkül még akkor sem ha magam vagyok otthon. ez belső igény. kinek van, kinek nincs. nálam van, nálad nincs .gondolom magaddal szemben sincs. de mindegy, magánügyed, és ahogy mondtam, egészségedre
2019. jún. 10. 12:04
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Neked az elkerulte a figyelmedet hogy naponta 2x furdunk?

Ja biztos igenytelen bugris nep lehetunk ennek alapjan.:DD

De oke

2019. jún. 10. 12:11
 27/28 érdeklődő63 ***** válasza:
nem tartalak bugrisnak. viszont ezek után megérdemelnél egy próbát!
2019. jún. 10. 12:35
 28/28 anonim ***** válasza:
#16 Sok oka volt, hogy elváltunk. Nehéz lenne itt leírni. De egy idő után nem működött a szex a csodás illat ellenére sem.
2019. jún. 10. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!