Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy az ember illat alapján vonzódik valakihez?
Ez mit jelent? Él még a régi ösztön, hogy hormonok/kibocsátott illatanyagok segítenek a párválasztásban? A legerősebb hím, vagy hogy fogalmazzak.
Remélem nagyjából érthető volt a kérdésem 😅
Én undorodom a saját illatomtól, szagomtól, de közben szeretem is néha. Ahogy írják, a barátom szagát imádom, egyáltalán nem érzem büdösnek, én szerintem sokkal büdösebb vagyok. Mondjuk én rengeteget szorongok és azért.
És igen nekem is tetszett olyan férfi régen, aki külsőre szöges ellentéte volt az ideálomnak.De a közelében teljesen kikészültem. Ő nem dohányzott, nem ivott, teljesen kiegyensúlyozott ember volt, és volt valami megnyugtató, tiszta "aromája".
Edricus elég jó kis tanulmányt írt, a Parfüm című könyvben volt leírva, hogy milyen az alap ember szag, és a macskaszart is említette benne, meg az avas zsírt.
7-es valaszado,
Miert valtatok el? Mi volt a gond?
Kaptam egy fiú barátomtól egy karkötöt amit ő hordott, elfelejtettem este levenni arra keltem, hogy az ő illatát èrzem bele is szerettem.
Pedig előtte nem keltette fel a figyelmem, azóta se szerettem úgy senkit mint őt.
Köszönöm a válaszokat!
Nem olvastam utána alaposabban, de ha ez tényleg létezik, megteszem.
A páromnál, soha nem éreztem ilyesmit. Van egy barátom (igen, szigorúan csak barát) aki sokszor megjegyzi, hogy milyen finom illatom van, és én is ezt érzem nála. Ha felugrok hozzá pl egy kávéra, szinte beleszédülök az illatába. Nagyon fura érzés, mert amúgy meg semmi romantikus érzelmet nem táplálok iránta.
Hat latod ebben kiegyezunk, nekem se kellenel soha:D na eljunk akkor tovabb boldogan.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!