Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy az ember illat alapján vonzódik valakihez?

Figyelt kérdés

Ez mit jelent? Él még a régi ösztön, hogy hormonok/kibocsátott illatanyagok segítenek a párválasztásban? A legerősebb hím, vagy hogy fogalmazzak.

Remélem nagyjából érthető volt a kérdésem 😅

2019. jún. 9. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Soha nem evett hagymát, fokhagymát és munka után mindig lezuhanyozott. (fizikai meló) Csak azt kellett kikönyörögnöm, hogy ne fújja magát.
2019. jún. 9. 19:55
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Ez még mindig furcsa, szexuális dolgok előtt fürdeni kellene, hacsak valaki nem ilyen "teljesen szagtalan", de olyan nem nagyon van.
2019. jún. 9. 19:59
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Az hogy teged zavar a "szag" nem jelenti hogy mast is... mondom en kifejezetten izgatonak tartom hogy nem a tusfurdos flakont szopogatom hanem ot. Szerintem a te orrod tulsagosan erzekeny. Meg persze vannak mas beallitottsagu emberek, nem az igenytelensegrol beszelek, egyszeruen nekem o ugyanolyan finom furdes utan mint akkor ha csak reggel furdott.
2019. jún. 9. 20:03
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

Én undorodom a saját illatomtól, szagomtól, de közben szeretem is néha. Ahogy írják, a barátom szagát imádom, egyáltalán nem érzem büdösnek, én szerintem sokkal büdösebb vagyok. Mondjuk én rengeteget szorongok és azért.

És igen nekem is tetszett olyan férfi régen, aki külsőre szöges ellentéte volt az ideálomnak.De a közelében teljesen kikészültem. Ő nem dohányzott, nem ivott, teljesen kiegyensúlyozott ember volt, és volt valami megnyugtató, tiszta "aromája".

Edricus elég jó kis tanulmányt írt, a Parfüm című könyvben volt leírva, hogy milyen az alap ember szag, és a macskaszart is említette benne, meg az avas zsírt.

2019. jún. 9. 20:13
 15/28 anonim ***** válasza:
60%
9 éve vagyok együtt a férjemmel, de még mindig nem tudok betelni a nyaka körüli illattal. Soha mással nem éreztem ilyet. Külsőre egyébként nem is volt tipikusan az esetem, mégis már a kezdetektől vonzódtam hozzá.
2019. jún. 9. 20:16
 16/28 anonim ***** válasza:

7-es valaszado,

Miert valtatok el? Mi volt a gond?

2019. jún. 9. 20:24
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Kaptam egy fiú barátomtól egy karkötöt amit ő hordott, elfelejtettem este levenni arra keltem, hogy az ő illatát èrzem bele is szerettem.

Pedig előtte nem keltette fel a figyelmem, azóta se szerettem úgy senkit mint őt.

2019. jún. 9. 20:41
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem olvastam utána alaposabban, de ha ez tényleg létezik, megteszem.

A páromnál, soha nem éreztem ilyesmit. Van egy barátom (igen, szigorúan csak barát) aki sokszor megjegyzi, hogy milyen finom illatom van, és én is ezt érzem nála. Ha felugrok hozzá pl egy kávéra, szinte beleszédülök az illatába. Nagyon fura érzés, mert amúgy meg semmi romantikus érzelmet nem táplálok iránta.

2019. jún. 9. 21:01
 19/28 érdeklődő63 ***** válasza:
mert ilyen szintű közönségességet hogy azt írod az élettársad izzadt faxát szagolgatod még egy prosti sem mond. tehát a prosti hasonlat nem volt jó. lejebb vagytok náluk. minimális női tartás nincs benned. ha utánam vágnának se kellenél. nagy barátja vagyok a legszebb nemnek de te meg a másik kettő. a hányingert hoztátok rám. antinők
2019. jún. 10. 00:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Hat latod ebben kiegyezunk, nekem se kellenel soha:D na eljunk akkor tovabb boldogan.

Szia!

2019. jún. 10. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!