Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki nem akar soha párkapcsolatot?
létezik több ilyen ember is
-aszexuális
-meleg, és titkolja
-egyéb mentális dolgok, szociálisan túl szorongó egy kapcsolat kialakításához, PTSD, sok rossz tapasztalat, visszautasítás/beteges rettegés a visszautasítástól stb.
ezeknek az embereknek a mai társadalomban csak jobban súlyosbodik a helyzetük napról napra, mivel környezetük csak vegzálni szokta őket
Létezik. Az utolsó randipartnerem, akivel túl voltunk már 6 randin ilyen volt.
Azt mondta, nem kell neki kapcsolat, mert csak gond van vele, sokat kell beletenni, sok munka van benne. Ő másban éli meg és keresi a boldogságit. Erre jött rá, ami alatt randiztunk.
Szóval az én esetem egy kicsit más mivel egy 2 évvel ezelőtti trauma miatt nem akarok kapcsolatot
(Meghalt a szerelmem..nem jártunk viszont én titokban nagyon rég óta szerettem de nyilván nem mondhattam el neki..egyszer csókolóztunk, de sajnos nem lett belőle semmi..és folyton magam hibáztatom a halála miatt)
Már próbálkoztam, de egyszerűen nem tudok túllépni rajta
Így ha nem lehetek vele, akkor mással se akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!