Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesnek számít az ember, aki a külsejével törődik, illetve javítani akar rajta?
Frizura, test alkat, ruházat, szőrzet ápolásra gondolok.
A GYk.hu-n biztos annak számít. :)
"Ez baromság, miért lenne az?"
Ezen az oldalon minden ehhez hasonló az. :)
Én még csak fél felszínes vagyok. :) Nem rég vágattam új frizurát, és a szőrzet ápolása is rendszeres nálam.
Test alkat, ruházat még hátra van.
Remélem az nem felszínességre vall,ha elkezdtem futni,hogy fittebb legyek. F#k logic.
19/L
Ez nem felszínesség. Az ott kezdődik, hogy leragad a megjelenésnél, nem akar mélyebbre látni. Nem az a fontos neki, hogy mit mond valaki, hanem csupán az érdekli, hogy hogy néz ki, tetszik-e a szemének.
Furcsa, engem érdekelnek a színek, formák, a harmónia, érdekelnek a különféle divatirányzatok, szépérzékem is van, de nem érdekel mégse, hogy ki hogy néz ki. Maximum érdekességképpen, semlegesen, hogy xy-nak nem áll jól a vörös haj, a sötétbarna jobb lenne, de egyébként leszarom, milyenre festeti a haját, nem ítélkezem. Szerintem jó, ha valaki tudja, mi áll jól neki, de nem kötelező tudnia.
Külső és belső összefügg, nem jó kizárólagosan az egyikre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!