Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan hogy 2 ember tobb ev mulva ujra osszejon?
Nyilván van.Bár én ilyen vakreményre nem alapoznék,ha ilyesmiben reménykedsz.Évek telnek el, lehet hogy időközben családos lesz, esetleg egy másik kapcsolat. Meg kérdem, a helyzet értelmetlenségét:Miért nem beszélnek évekig? Ha az eltelt idő alatt annyira fontosak maradtak egymásnak hogy később ismét egymásra találnak akkor az eltelt 5-10 év elpocsékolt idő.
Bocsi ha túlgondoltam, szeretem az ilyen törtêneteket :D
Én feltételeztem, hogy a lelki kapcsolat már megvan az első ismeretségnél is :D
Persze a te eseted más.
Én ismerek pedig ilyen párt. Középiskolában együttjártak, de fiatalság bolondság, vége lett.
20 év múlva házasodtak össze, már mindketten elváltan, gyerekekkel.
Aztán olyanokat is, akik 1-2 év mosolyszünetet tartottak, majd tartósan együtt újra.
Bár valóban nem ez a jellemző, de létezik a jelenség maga.
Ha mindkét ismeretségnél volt szerelem akkor egyet értek az elpocsékolt idővel. Persze van ilyen, azt hiszem Ed Shereemen Perfect cìmű zenéje is erről szól. A gimis szerelmével évek múltán jöttek újra össze
(Nem hiszem, hogy az közrejátszott a újra egymásra találásuknál, h a fickó időközben világsztár lett :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!