Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas pár elméleti dilemmája: családalapítás vagy abortusz és szakítás. Kezdeti sokk vagy kibújt a szög a zsákból?
mindkettőnk hosszútávú célja a családalapítás, de nem mondtuk még ki, h ezt egymással akarjuk. 2 éves kapcsolat.
Késett a menses, és beszélni kezdünk a dologról, h esélyes lehet a két csík, majd sokk-ként fogadott, h mennyire másképp vélekedünk:
az én gondolatom: nem bánom, ha pozitív a teszt, megtartjuk a babát, és új fejezet indul az életünkben
az ő reakciója: elvetetni (utána pedig együtt maradni)
Nekem ez a reakció nem normális!!! Ilyen nincs!!! Nem tudnék vele maradni egy abortusz után.
Ez a reakció nekem azt mutatja, h nem szeret, nem vagyok neki olyan fontos, mint ő nekem. Ha negatív a teszt, nekem ez a kijelentés akkor is egy szakítással ér fel.
Szerintetek? Mit gondoltok?
Ennyi idősen mièrt nem tudtok felelősègteljesen vèdekezni?
Most az, hogy kiírtad ide a kèrdèst se sok èszre utal, már bocsánat.
A pasi tudja, hogy nem akar gyereket tőled eddig is tudta. (bár vèdekezhetett volna az is)
Te azzal, hogy ide kiírtad látszik totál bizonytalan vagy. Nem azt írtad, hogy te megtartanád a babát. Tehát neked mèg mindig ez a pasi a fontosabb ennyi idősen is mint a saját gyereked.
Eleve mire vársz ahelyett, hogy ide kiírod elmentèl volna egy tesztèrt....
Komolyan neked ez mèg kèrdès ezekután??
A no vagyok.
Azota megjott, csak kesett.
ELMELETI dilemma. az a lenyeg, h sokk hatasa alatt vagyok, es megkerdojelezem a kapcsolatot. es kivancsi vagyok, h ezt masok hogy latjak.
Na, aztán jöhetnek a kérdések, hogy "miért akarnak a pasik huszonéves csajt?"
Hát ezért.
Harminc felett bizonyos nőknél (szerencsére nem az összesnél!) jön a kattanás. Neki "ketyeg a biológiai órája". Neki már nincs "ideje". És erre hivatkozva úgy érzi, mostantól mindennek úgy KELL lennie, ahogy ő akarja. Esküvő azonnal, különben "kifut az időből". Gyerek, de menten, különben szakítás. Ha nem kapja meg, amit akar, érzelmi zsarolás: "h már nem szeret, nem vagyok neki olyan fontos".
Ket év alatt azert kitalálhatnátok, mit is akartok.
Kb akkor kell egy ilyen beszélgetést megereszteni, mikor komolyabbra fordul a kapcsolat.
"Neki már nincs "ideje"."
A pasinak sincs. Nem csak megcsinálni kell a gyereket, hanem felnevelni. Jarókerettel akár érettségi ballagasra menni? Lehet, meg sem éli.
Hihetetlen számomra, hogyennyi idősek vagytok, és nincs a kezdetektől letisztázva a helyzet. Ki-mikor-kitől...
Ülj le végre vele, és terítsétek ki a lapjaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!