Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas pár elméleti dilemmá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas pár elméleti dilemmája: családalapítás vagy abortusz és szakítás. Kezdeti sokk vagy kibújt a szög a zsákból?

Figyelt kérdés

mindkettőnk hosszútávú célja a családalapítás, de nem mondtuk még ki, h ezt egymással akarjuk. 2 éves kapcsolat.

Késett a menses, és beszélni kezdünk a dologról, h esélyes lehet a két csík, majd sokk-ként fogadott, h mennyire másképp vélekedünk:

az én gondolatom: nem bánom, ha pozitív a teszt, megtartjuk a babát, és új fejezet indul az életünkben

az ő reakciója: elvetetni (utána pedig együtt maradni)

Nekem ez a reakció nem normális!!! Ilyen nincs!!! Nem tudnék vele maradni egy abortusz után.

Ez a reakció nekem azt mutatja, h nem szeret, nem vagyok neki olyan fontos, mint ő nekem. Ha negatív a teszt, nekem ez a kijelentés akkor is egy szakítással ér fel.

Szerintetek? Mit gondoltok?

2019. jún. 8. 01:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
Én is kidobnam a pasit. 30 felett vagytok, nem 20. Egyetértek veled kérdező. A pasid nem szerelmes es nem gondolja komolyan.
2019. jún. 8. 08:54
 22/40 anonim ***** válasza:
95%
Itt nincs semmilyen dilemma. Ideje szakítanod és olyan férfit keresni, aki tényleg akar téged. És jobb most, mint 5-6 év múlva.
2019. jún. 8. 09:33
 23/40 anonim ***** válasza:
15%

Ennyi idősen mièrt nem tudtok felelősègteljesen vèdekezni?

Most az, hogy kiírtad ide a kèrdèst se sok èszre utal, már bocsánat.

A pasi tudja, hogy nem akar gyereket tőled eddig is tudta. (bár vèdekezhetett volna az is)

Te azzal, hogy ide kiírtad látszik totál bizonytalan vagy. Nem azt írtad, hogy te megtartanád a babát. Tehát neked mèg mindig ez a pasi a fontosabb ennyi idősen is mint a saját gyereked.

Eleve mire vársz ahelyett, hogy ide kiírod elmentèl volna egy tesztèrt....

Komolyan neked ez mèg kèrdès ezekután??

2019. jún. 8. 10:30
 24/40 A kérdező kommentje:

A no vagyok.

Azota megjott, csak kesett.

ELMELETI dilemma. az a lenyeg, h sokk hatasa alatt vagyok, es megkerdojelezem a kapcsolatot. es kivancsi vagyok, h ezt masok hogy latjak.

2019. jún. 8. 13:19
 25/40 A kérdező kommentje:
Nekem az nem fer ossze, h hogy maradhatnank egyutt (csaladalapitas hosszutavu celjaval) egy 34 evesen abortuszon valo ateses utan.
2019. jún. 8. 13:22
 26/40 anonim ***** válasza:
12%

Na, aztán jöhetnek a kérdések, hogy "miért akarnak a pasik huszonéves csajt?"

Hát ezért.

Harminc felett bizonyos nőknél (szerencsére nem az összesnél!) jön a kattanás. Neki "ketyeg a biológiai órája". Neki már nincs "ideje". És erre hivatkozva úgy érzi, mostantól mindennek úgy KELL lennie, ahogy ő akarja. Esküvő azonnal, különben "kifut az időből". Gyerek, de menten, különben szakítás. Ha nem kapja meg, amit akar, érzelmi zsarolás: "h már nem szeret, nem vagyok neki olyan fontos".

2019. jún. 8. 13:22
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ket év alatt azert kitalálhatnátok, mit is akartok.

Kb akkor kell egy ilyen beszélgetést megereszteni, mikor komolyabbra fordul a kapcsolat.

2019. jún. 8. 13:28
 28/40 anonim ***** válasza:
59%
#26os, ismeros par 9!lombikon esett at mire gyerekuk lett. Ez nem bekattanas hanem szomoru elkeserito valosag. Es ez igen, mindent felulir, mert parod lehet 40evesen is, gyereked viszont csak bizonyos idokorlaton belul es ha a parod meg "elni akar" es nem felelosseget vallalni, te viszont mar keszen allsz, az megkerdojelezi az egesz kapcsolat letjogosultsagat. Legtobbszor nem a feher habos babos ruha lebeg a szemunk elott hanem az h tartson mar valahova ez az egesz. Hulyegyerekek szorakozzanak nyugodtan a fiatalabb korosztallyal.
2019. jún. 8. 14:13
 29/40 anonim ***** válasza:
34%

"Neki már nincs "ideje"."

A pasinak sincs. Nem csak megcsinálni kell a gyereket, hanem felnevelni. Jarókerettel akár érettségi ballagasra menni? Lehet, meg sem éli.

2019. jún. 8. 14:37
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen számomra, hogyennyi idősek vagytok, és nincs a kezdetektől letisztázva a helyzet. Ki-mikor-kitől...

Ülj le végre vele, és terítsétek ki a lapjaitokat!

2019. jún. 8. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!