Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jobb a mama hotelnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a mama hotelnél a családalapítás?

Figyelt kérdés

Nem provokáló válaszokat szeretnék tényleg az őszinte okokat szeretném megtudni hogy miért jobb a családalapítás a mama hotelnél jelenleg elmúltam már harminc éves és igen mamahotelben élek viszonylag könnyű dolgom van mert anyukám sok mindenben segít de persze én is segítek neki viszont azt vettem észre hogy azok a barátaim akik kikerültek a mama hotelből és családot alapítottak szinte egytől egyig mindegyiknek van valami baja.

Az egyiknek anyagi gondjai vannak a másiknak a felesége kibírhatatlan igazi házisárkány van amelyik barátomnál a gyerekkel van baj, nevelhetetlen állandóan csak panaszkodnak panaszkodnak.... Én meg boldogan élek a mama hotelban igaz nem lettem felnőtt valóban, de talán így könnyebb az életem, nem gondoljátok?

2018. nov. 10. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Te életed azt csinálsz vele amit akarsz! Papíron felnőtt ember vagy!
2018. nov. 10. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Es kesobb mi lesz? Anyad orokke elni fog es eltartani?
2018. nov. 10. 08:39
 3/14 A kérdező kommentje:

2. Később nehezebb lesz nyilván de akkor majd keresek egy párt magamnak viszont családot akkor sem szeretnék alapítani.

Illetve nem tart el anyám, többet keresek mint ő. Amúgy 18 évesen szült anyukám így lehet én halok meg előbb

2018. nov. 10. 08:45
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Mert gondolod, h majd 50 évesen könnyű lesz párt találni? :D Ha szerencséd van akkor kifogsz egy kiégett, elvált manuszt a gyerekes pasi helyett és vele élhetsz. De annak sem lesz vonzó, h anyucival egy fedél alatt élsz ennyi évesen is... Az egy dolog, h többet keresel, de ez a "jó keresés" akkor nyilvánulna meg ha a saját lábadon állnál és fizetnéd a lakást, energiát, saját magad kajáját. Na hoppp, lehet akkor lenne a koppanás, h az a sok nem is biztos, h olyan sok
2018. nov. 10. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, akkor nem te vagy az, aki 33 évesen még soha nem dolgozott? AKkor bocsi.

Viszont te azért keresel társat, hogy majd pótmama legyen és kiszolgáljon? Szerinted ki fogja bevállalni hogy saját gyerek helyett te leszel a gyereke?

2018. nov. 10. 09:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: A kérdező férfi (?).
2018. nov. 10. 09:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért, de nőnek értelmeztem... :) Akkor 50 évesen majd egy 25-30 évest talál, akit majd eltarthat, vagy egy 2 gyerekes anyukát. Kiemelem, h itt nincs gondom az anyukákkal, csak a kérdező hangsúlyozta, h nem szeretne családot.
2018. nov. 10. 09:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor majd öreg leszel és magányos, se kutyád, se macskád, se gyereked, és az öregek otthonában kérdezni fogják, hogy téged miért nem látogat senki és majd szánakozva rád néznek, hogy szegény, nincs családja, akkor majd lehet, hogy meg fogod ezt bánni.

Amúgy persze, nyilván kényelmesebb örökké gyereknek maradni, ezt senki sem vitatja. De egyszer fel kell nőni, egyszer el kell vágni a köldökzsinórt és különálló életet kezdeni. Nem természetes és nem egészséges bizonyos kor felett (a 30+ az már bőven ez a kor felett van) ennyire ragaszkodni a szülőkhöz. Egyébként ezt Pán Péter szindrómának nevezik, olvass utána, pszichológus tud vele mit kezdeni.

2018. nov. 10. 09:40
 9/14 A kérdező kommentje:

Amikor majd öreg leszel és magányos, se kutyád, se macskád, se gyereked, és az öregek otthonában kérdezni fogják, hogy téged miért nem látogat senki és majd szánakozva rád néznek, hogy szegény, nincs családja, akkor majd lehet, hogy meg fogod ezt bánni.

Ez hülyeség... Nagymamám testvére sem alapított családot és mégis csoman látogatják stb testvérek keresztfia stb.

2018. nov. 10. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Csak azért családot alapítani, hogy legyen ki cserélje a pelenkád öregkorodban, a lehető legönzőbb indok.

Amúgy azt csinálsz, amit akarsz, de normális nőt nehéz lesz úgy találnod, hogy anyáddal élsz 30+ évesen. Ugyanis az értelmesebb nők nem jönnek össze önállótlan, anyuci kicsi fia “férfiakkal”. Ennek az lenne a vége, hogy majd a párod csinálhat mindent, te meg ülsz az Xbox/TV előtt, és eszed a gabonapelyhet, ahogy 5 évesen is csináltad. Nekem már a gondolattól is feláll a szőr a hátamon az ilyen pasiktól.

De ha te nemis akarsz családot vagy párt, akkor nincs is miről beszélni.

2018. nov. 10. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!