Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminchoz közel a férfiak többsége inkább bele megy egy 60%-os kapcsolatba, mint hogy tovább várjon arra a közel 100%-osra?
Mert, egy 30 eves ferfi lehuzhatja a rolot, vagy mi?
Ketlem. 30-as pasi meg fiatal.
De meg a 40 is.
Én úgy vagyok vele, hogy belemegyek egy 50%-os kapcsolatba is, ha úgy érzem lehet 100% is idővel, de egy 90%-ba nem megyek bele, ha nem látok jövőt neki.
Nem várom el, hogy minden azonnal tökéletes legyen. Képes vagyok tenni egy kapcsolatért, nem várom a sült galambot a számba!
Sok ember képtelen arra, hogy felépítsen egy kapcsolatot, csak a csodát várja. Nem mondom hogy ez csak a nőkre jellemző, de nyilván én csak velük találkozom ilyen helyzetben.
Attól függ mi a hiányzó 40%.
Voltam már megállapodásoközeli helyzetben is, de így 30 körül már vannak igényeim a nőkkel kapcsolatban. Persze egy lazább kapcsolat bármikor elfér, de ahhoz, hogy újra olyan helyzetbe kerüljek, nagyon le kell tennie valamit a nőnek az asztalra, mert igazából önellátó vagyok, nincs szükségem babusgatásra, vagy, hogy megfőzzenek, kitakarítsanak helyettem, szóval komoly társat kell adnia annak, akiért újra olyan helyzetbe kerülök.
ha 30 évesen nincs meg a stabil párkapcsolat akkor később már nem lesz szerintem...
ezért ez az alku ..
javítsatok ki mert közeledek a 30 hoz és senkim sincs diákkorom óta csak a munka munka munka. lassan kötöm a kötelet mert céltalanná váltam.
Sose volt jó a szamár.
Mindig csak a ló kellett.
Inkább egyedül halok neg szüzen mint higy olyannal legyek akit nem szeretek.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!