Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas pár elméleti dilemmája: családalapítás vagy abortusz és szakítás. Kezdeti sokk vagy kibújt a szög a zsákból?
mindkettőnk hosszútávú célja a családalapítás, de nem mondtuk még ki, h ezt egymással akarjuk. 2 éves kapcsolat.
Késett a menses, és beszélni kezdünk a dologról, h esélyes lehet a két csík, majd sokk-ként fogadott, h mennyire másképp vélekedünk:
az én gondolatom: nem bánom, ha pozitív a teszt, megtartjuk a babát, és új fejezet indul az életünkben
az ő reakciója: elvetetni (utána pedig együtt maradni)
Nekem ez a reakció nem normális!!! Ilyen nincs!!! Nem tudnék vele maradni egy abortusz után.
Ez a reakció nekem azt mutatja, h nem szeret, nem vagyok neki olyan fontos, mint ő nekem. Ha negatív a teszt, nekem ez a kijelentés akkor is egy szakítással ér fel.
Szerintetek? Mit gondoltok?
Ha te vagy a no es fel tudod akar egyedul is nevelni,tartsd meg a gyereket.
A pasiddal meg szakits. Lesz majd masik parod.
N/35
Itt pont te húzod rá a személyes tapasztalataidat, elképzeléseidet kedves 53%... Itt már egy 30 valahány éves, gondolom már vmi egzisztenciával (munka nem egyetem) rendelkező és már két éves kapcsolattal háta mögött tudható férfiról van szó. Mikor l
és kitől és hány éves kapcsolat után jöhetne a baba egy ilyen férfinak?
"és kitől és hány éves kapcsolat után jöhetne a baba egy ilyen férfinak?"
"Az ezzel kapcsolatos kérdéseket pedig a kérdező pasijától kérdezd, ne tőlem."
Válaszoltam már a kérdésedre. Többször inkább nem írom le, hogy néha gondolkodni is lehet. Egyszerű mondatokat is néha lusták vagytok értelmezni. Részemről off a téma.
Drukkolok, hogy a teszt negatív legyen!
Ahol két év után az az első reakció, hogy vetesd el, ott a férfi ezt az egészet nem gondolja komolyan, csak az idődet rabolja.
Ennyi idő után el lehet dönteni, hogy hosszú távon veled tervez, veled akar gyereket. Hatalmas hiba, hogy nem került szóba!! De ez a sztiuáció most segít tisztán látni.
Teljesen megértem, hogy szakítani akarsz, és jól teszed.
Nincsenek előítéleteim, a kérdésből nem derül ki, hogy melyik fél a férfi és melyik a nő. Láttam már olyan felállást, ahol a férfi akarta megtartani a gyermeket.
Szerintem addig jó, amíg ez csak elméleti kérdés. Előbb kellett volna feltenni a "hová tart a kapcsolatunk?" kezdetű klasszikus kérdést, de most már ez van. Meg kell beszélni, hogy egymással tervezitek-e a jövőt. Ha nem, akkor később sem lesz jó egy baba. Ha igen, akkor meg mindegy mikor jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!