Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 éves nők! Mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 éves nők! Mi a véleményetek az ebbe a korosztályba tartozó férfiakról?

Figyelt kérdés

Persze nem lehet általánosítani mert mindenki más és más, nem is ezt mondtam. Csak érdekelne, hogy hogyan vélekedtek erről a korosztályról.

Lehet ez akár személyes tapasztalat vagy egyszerűen csak megfigyelés!

2019. jún. 2. 10:41
1 2 3 4
 21/35 Fruzs33 ***** válasza:
*egyetem
2019. jún. 2. 14:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az a legrosszabb amikor valaki érettebbnek gondolja magát mint a korosztálya. Ettől függetlenül az elfoglaltság az hogy shoppingolnak, vagy elmennek a mekibe kajálni mint program.

Az meg hogy nem életképesek a 18-25 éves "férfiak". Ebben biztos van igazság, de azért 10 lányból mennyi tud normálisan főzni? Mennyi szokott mosogatni, felmosni, kimosni? Szerintem 10-ből ha 4-nek egyáltalán megmutatták hogy kell ezeket, nem még hogy csinálják.

A slussz poén meg az elvárások. "tartalmas időtöltés" de hogy ez mit jelent egyik se tudja, vagy olyan sablont mond hogy azt a cilinderből kihúzza bárki.

2019. jún. 2. 14:21
 23/35 anonim ***** válasza:
Komoly érv, hogy lepontozol 0ra. :)
2019. jún. 2. 14:49
 24/35 anonim ***** válasza:
Nos az érett férfiak komolyságukat bizonyítva tovább pocskondiáznak mindenki és erős lepontozásokkal igazolják magukat. Hm,full érett hozzáállás :D
2019. jún. 2. 14:57
 25/35 anonim ***** válasza:
22%

22-es:

Talált süllyedt.

Egy idő után elkezdett feltűnni hogy bármilyen érdekes programra megyek, vagy pasi túlsúly van, vagy kizárólag a 30+os családanyák képviseltetik a női nemet a társaságban.

Benne vagyok pl túracsoportban.

Baromi jó helyekre megyünk, pl Balatonnál bazaltorgonákat megnézni, Rám-szakadékot végigjárni, Bükk-fennsíkot megnézni, és olyan szurdokvölgyekben járni amiket valami fantasyban tudnánk csak elképzelni.

A társaság túlnyomó többsége pasi, egy 26 éves jófej csaj van ott, aki amúgy az alapítók közt van.

Vagy csillagász tábor. Baromi nagy élmény amikor egy a városi égboltnál sok nagyságrenddel sötétebb égen kiveri az ember szemét az a rengeteg csillag, meteor, és maga a Tejút fénye. Baromi látványos. Ott is pasi dömping van.

Vagy amikor van valami érdekes előadás, pl génmódosított élőlények használatáról, vagy valami közéleti politikai előadás, azon is rendre pasi túlsúly van, esetleg a 30 körüli felsőfokú végzettséggel rendelkező nők néhánya van jelen.

Ebből én azt szűröm le, hogy a nők nagy része:

Ad 1: A nők nagy része egész egyszerűen nem ért és/vagy nem érdekelt a komoly dolgokban, nem szán rájuk figyelmet.

Ad 2: Nem hajlandóak kilépni a komfortzónáikból még kísérleti jelleggel se. Sokkal jobb otthon ülni, és takaróba beburkolózva fészbúkott tolni, meg sorozatozni.

(aki értelmiséginek vallja magát, az tudja mi a különbség a statisztikai mérés, meg az egy-egy adott eset közt. Ennek fényében vegye mindenki magára (vagy ne) a leírottakat)

2019. jún. 2. 15:08
 26/35 anonim ***** válasza:
13%

Vagy amúgy mi lenne az "érett", "komoly", "intellektuális" program csajok?

Kibeszélni chaten a barátnő pasiját, meg a ruháját, és közben hatvanezer majmos, kaktuszos, szivecskés emojit írni a két szavas üzenetek közé?

(additional inform: a női humorérzék is valahol a facebook emojik meg disney mesefilmek szintje közt van megragadva. Nem akármiért pasik a legjobb humoristák, filmrendezők, vagy pl a Rick and Morty, South park vagy Simpsons alkotói)

2019. jún. 2. 15:17
 27/35 anonim ***** válasza:
16%

És jöhet a koszorúereimig érő naaagggyon durva visszaszólás hogy "Hetvennégyszázalékos, te oooolllyan gorooombaa vaaagy".

Reality sometimes disappointing.

2019. jún. 2. 15:19
 28/35 anonim ***** válasza:

#24: Az oldal nagyobb része abból áll, hogy majdnem mindenért IS a férfiakat hibáztatják a nők és szinte minden felelősség alól megpróbálnak kibújni. Random vágják férfiak fejéhez, hogy lúzerek és szüzek, ha nem szimpatikus dolgot írnak. Volt egy kérdés arról, hogy egy srácnak nem jönnek be a túlsúlyos nők és sorban csak támadták a nők, amikor senkit sem sértegetett.

Ja, a férfiak éretlenül pocskondiáznak. Igen... :D Az általam írt tények is biztos pocskondiázások voltak.

2019. jún. 2. 15:27
 29/35 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9915..

Érdekes, pasik miért nem írnak ki ilyen kérdéseket? Biztos mert sokkal gyerekesebbek XD

Az a legszebb bizonyíték, amit az élet ad.

2019. jún. 2. 15:39
 30/35 anonim ***** válasza:

22-es vagyok

Én csak nem értem miért dobnak oda olyan dolgokat ami annyira sablon hogy az fáj. Konkrétan mondják ki hogy mire van igényük, és legyen is mit adni. Mert az szép és jó hogy van aki felértékeli magát XY szintre, de az a valóság? Sokan úgy pattognak bármely diplomával hogy öröm nézni, mert ő ettől már értelmiségi aztán nem egy egyetem van ahol 2-3 tárgyon kívül semmi szívás nincs.

Intellektiális témákban pedig érdekelne ezek a nők mikor és mit olvastak utoljára, vagy mi erről meg arról a véleményük legyen ez politika, gazdaság, fizika vagy irodalom.

Illetve többször hallom hogy vicces, okos, sportos, meg van élete ez az igazi álompasi... Hát azért itt sem remekelnek mind. Az a nő aki sportol annak kb az az élete. Az meg nem élet szerintem hogy facebookra kidobál a csaj minden szart vagy instára...

Én se vagyok egy ász pasi. Sportolgatok, műszaki karra járok, olvasok néha ezt azt, emellett el el járok ide oda és atya úr isten még ha úgy van le is ülök haverokkal játszani 1-2 órát mégse emelem magam piedesztára. Nincs senki felé olyan elvárásom amit én nem tennék meg, vagy nem tudnék megtenni. Aztán láss csodát vagyok boldogtalan és az életem sem üres sok "elvárós" nővel ellentétben.

2019. jún. 2. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!