Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-25 éves nők! Mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 éves nők! Mi a véleményetek az ebbe a korosztályba tartozó férfiakról?

Figyelt kérdés

Persze nem lehet általánosítani mert mindenki más és más, nem is ezt mondtam. Csak érdekelne, hogy hogyan vélekedtek erről a korosztályról.

Lehet ez akár személyes tapasztalat vagy egyszerűen csak megfigyelés!

2019. jún. 2. 10:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

Vicces,csak annyit mondtam,hogy a legtöbb általam megismert srác nem tudott összerakni egy szendvicset,erre megvádolták a hasonló korú lányokat,hogy nem tudnak főzni. Uraim,minden tiszteletem,de akinek szövegértelmezési problémája van menjen vissza harmadik osztályba! :D

Lebutítva: nem elvárás a főznitudás. Az az elvárás,hogy egyedül ne haljon éhen. Bár úgy nézem ez egyeseknek még így is magas :D

2019. jún. 2. 12:40
 12/35 anonim ***** válasza:
8%

Édesistenem, ennyi kis hülye piklát XD

Ja, mert a 18-25 közti csajok túlnyomó többsége valami brutálisan felnőttes (irónia veszély).

Nyilván az baromi felnőttes hogy a felük ilyen "*Én és a csajok mikor mekizünk LOL Deviccesvolt XDDD" féle fb oldalakhoz tagelgetik egymást 0-24...

Meg az is baromi felnőttes, mikor maci füles sapkát vesznek fel télen, meg az éppen aktuális divathullámnak hála vásárolnak (shoppingolnak...) valami halál undorító göncöt, mert annyi szellemi önállóság nem szorult beléjük hogy azxt mondják "nem kell".

buszon-villamoson nem egy ilyen klónok háborújába illő jelenetet láttam, hogy 5 full ugyanolyan csitri áll egymás mellett... Totál felnőttes...

Vagy amikor előadják hogy mekkora nagy stressz nekik a tanulás, alig van idejük, aztán otthon 35 rész Trónok harca meg franctudja milyen sorozatra cseszik el az életüket.

Laktam egyetemi koleszban, ez megy az említett 18-25 közti csajok jócskán túlnyomó többségénél.

Kedvencem még mindig ezeknek a felsoroltaknak a tökéletes metszetét képző csajszika volt, aki valami bullshit büfé szak mellett rinyált, hogy neki nincs ideje főzni (amikor egyszer poénból beszólt neki egy srác hogy "Hát milyen háziasszony leszel te ha csak smack levest tudsz csinálni?"). És ezért élt kvázi smacken, csipszen, meg anyuci otthonról hozott mélyhűtött kajáján...

Baromi felnőttes, rábíznék egy egész családot...

de aki ezt le meri írni 2019-ben hogy a nők nagy része is infantilis csitri a srácok nagy részét alkotó arcoskodó pávákkal együtt, az halál fia (legalábbis itt az online térben).

Az már egy kifejezetten új kommentet kívánna hogy milyen hisztiket tudnak levágni kapcsolatban. Legtöbb srác haverom már a falat kaparja, mert az eleinte tündi-bündi csajsziból 2 év után rendre mindenen hisztériázó, követelőző csaj lesz. És nem gépfüggő élettelen szociálisan analfabéta kretén srác haverjaim vannak...

Ahhoz már esetleg ki kéne lépni a kiskamasz korszakból hogy az ilyen nőcentrikus hozzászólók felfogják: A társadalom >egésze< jellemzően infantilis, ebből adódóan a nemi arányok is egyformák ebben.

De tudjátok, akkor milyen kiváltságra lehetne felágaskodni, és megbecsülést követelni?

Mivel unatkozó csitrikből meg megkeseredett háziasszonyokból dömping van gyakorin, ezért jöjjenek csak a minuszok! Annál jobban igazoljátok a leírtakat :D

2019. jún. 2. 13:06
 13/35 anonim ***** válasza:
31F, nem tudom, kinek írtad, hogy benézted. De ha nekem, akkor tévedsz. Én elhiszem, hogy ha egyedül élsz, akkor főzöl magadra - még jó, ki a fene csinálná meg. Viszont ahogy írsz a nőkről, az jön le, hogy elvarod, hogy összeköltozve ott ugráljon körülötted.
2019. jún. 2. 13:06
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
74%, te száz évvel ezelőtt élsz? Akkor volt csak a nők dolga ellatni a családot, cserébe NEM DOLGOZTAK. Talán mai világban nem esne le a kezetekrol a gyűrű, hogy ti is csináltok valamit otthon. :)
2019. jún. 2. 13:10
 15/35 anonim ***** válasza:

12-es: Szivecském, f#szább székelykáposztát, rakottkrumplit, guéyáslevest, vagy gombás tokányt dobok össze másfél óra alatt mint amit el tudsz képzelni.

(bónusz: még a konyha is tiszta utána)

A koedukált kolis tapasztalataim után az úristen nem győzne meg arról, hogy a lányok csak egy bolhalábszőrnyivel jobban vezetnének háztartást mint a pasik.

2019. jún. 2. 13:10
 16/35 anonim ***** válasza:

11-es: Jah, persze, ismerem ezt az "érettebb vagyok a korosztályomnál" csaj archetípust.

Háromnegyed órán át tud blablázni a semmiről, viháncolni minden sz#ron mint egy 12 éves a játszóházban, a komoly témákhoz, hosszasabb eszmefuttatásokhoz lövése sincs.

2019. jún. 2. 13:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Hát igazából jobban bejön a 30-as korosztály bár megmondom őszintén nehéz olyan pasit találni itt is aki szorgalmas. Nem csak az van hogy haza jön a munkából és eltesped. Én nem szeretek unatkozni szeretem a tiszta és rendezett házat szeretek állatokkal foglalkozni ha milliomos lennék még farmom is lenne de kivel csinálnám? Sosem olyan pasival futok össze aki olyan jövős menős mint én legyen akár hány éves. Vannak persze kivételek ebben biztos vagyok csak azok lehet az ország másik felébe.
2019. jún. 2. 13:20
 18/35 anonim ***** válasza:

Annyira nem szeretem a saját korosztályomat, bár inkább csak fiatalabb(18-20 egyetemen) és idősebb (30+ munkában) emberek között mozgok. Inkább az időseket preferalom.

24 N

2019. jún. 2. 13:26
 19/35 anonim ***** válasza:

#13-asnál a pont. Vicces, hogy ennyi nő szajkózza, hogy ő mennyire érett és a hasonló korú srácok mennyire éretlenek. Egy kérdésem lenne: Ez miben nyilvánul meg? Mitől tartjátok magatok annyira érettnek és a férfiakat nem? :D

A kajacsinálásról: Aki egyetemista, akár nő, akár férfi, az általában megtanul magának kaját csinálni, ha koliban vagy albérletben lakik.

Fun fact: Bárki elugorhat pár közeli étterembe és megkérdezheti, hogy hány női és férfi szakácsuk van. A legtöbb helyen több férfit fogtok találni.

Ja és még egy fun fact a komolyságról: Több huszonéves korosztályban a férfi cégalapító, mint a női.

2019. jún. 2. 13:32
 20/35 Fruzs33 ***** válasza:

Én azt vettem észre,hogy van amelyik videójátékozik(Ps,Xbox)

Van amelyik gamer

Vannak olyanok is,akik visszahúzódók,csendesek,társaság kerülők

A társasági élet aktív tagjai

A bulizósok

Van komolyabb fajtája is.

Az én testvérem a gamer tábort erősíti.Ha otthon vagyok én csináljak cigit,kávét,mert ő nagy játékban van.

Ismerem a dolgos fajtát,aki szinte csak aludni van itthon,és 1-2 szabad órája van(párom.) Tényleg elég változatos felállás.

Valaki még ilyen korban a gimi padot koptatja még.

Mindenki más és más.

De azért jó ha nem pokémonokat keres 20-on évesen,és sír a közösségi oldalon,hogy nincs barátnője,aztán benyögi,hogy senkire nem hallgat,és senki tanácsa nem érdekli,és megy a saját feje után.

Meg ne nyavalyogjon egy kis házi munkáért.Ennyi.

2019. jún. 2. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!