Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be, ha nem szép az arcom?
Igaz férfi vagyok.
De én például megműttettem az orrom, mert túl nagy volt, és voltak akik szóvá is tették, és az egész arcomat elrontotta.
Miután megműttettem egész jóképűnek láttam/látom magam.
Én 27 évesen műttettem meg.
#21:
Nyilván nem azt írtuk, hogy nincs az az orr amit műtéttel helyre kell hozni, de sajnos az esetek 99%-ban semmi szükség rá.
Egy kis sport, önbizalom, megfelelő kommunikáció, és pont baromira senkit nem érdekel milyen az orrod.
Aki nem ért hozzá fel sem fogja,hogy mennyire képes megváltoztatni az egész arcot,külsőt akár felismerhetetlenésgig egy jó orr plasztika vagy állplasztika.
Azt hisztitek,hogy semmit nem tesz,nekem két lány ismerősöm is csinált ilyen műtétet,koknrétán a többi ismerősöm jött hozzám,hogy ooo te jó ég aza csaj az egész fejét étplasztikáztatta,mire kiderült,hogy csak az orrát...
Amúgy azért nem akarok képet küldeni,merrt írtam,hogy ronda vagyok szóval ezen nincs mit beszélni és higgyétek el kihoztam a maximumot magmaból amit csak ki lehet plasztika nélkül,tökéletes a hajam,ruhám,sminkem,minden amit csak lehetséges. A testem is nagyon oké,jó lehetne izmosabb,formásabb,de simán átlag felett van és véknony is vagyok.Plusz a kamerával,ha a selfievel fotózom magam vagy tükörben nézem magam nagyon szép vagyok,deee ha a másik kamerval ami a vlaóságot mutatja ugye,ami megfordítja a fejet,na ott borzalom néha az eredmény. Mivel asszimetikus a csont fejemen ezért ilyen. Szóval én magma tükörben nem is látom,hogy gond lenne,csak amikor kilépek utcára és emberek meg ugye nem azt látják amit én tökörben na akkor döbbenek le,hogy ja van valami gond. És szeirntem se lenne amúgy olyan ultra gáz a helyzet mint amit kapok visszajelzéseket,de ezekszerint az emberkenek már egy ilyen kicsi eltérés is borzalmasan ronda. Sajnos egy ilyen helyreállító műtét kb egy milla és akkor még az orrom is nőiesebb lehetne az plusz 1 milla. Majd 30 körül kezdhetem csak el az életem....
Nem tudom mondjuk legyen itt egy link ilyesmi:
bár az orrom nem pont ilyen fomrájú mármint nem ekkora a orrlyukam,meg nekem nem két színű a szemem,de nagy a fejem mint a csajnak,meg ovális is,nagy az orr meg állnál fura asszeimetrikus fej.
"Hülyeség az orr téma... nők eliszik hogy mekkorát változnak tőle, meg milyen csúnya aztán a férfiaknak kb fel se tűnik egy ilyen."
Dehogynem. Volt egy osztálytársnőm a gimiben, sasorra volt (alakra amúgy vékony volt, bőre hibátlan, haja is klassz). De az orra mindent elcseszett, tényleg. Akkor nekünk, közelebbi osztálytársnőknek mondta is, hogy azt várja, hogy betöltse a 18-at, akkor lehet csak plasztikáztatni. Aztán Főiskola előtti nyáron megcsináltatta, rengeteget javított rajta. Utána az önbizalma is megjött, sokkal jobban öltözködött is, sminkelt is.
Viszont mondta, hogy rossz volt, összetörték az orrcsontját a műtét során, valamiért ezt így csinálják. De bőven megérte, szóval ha ez kell Neked is, vágj bele.
ja és 18 évesen azt mondták nekem,hogy pont úgy nézek ki mint a múmiából ez a csaj xd
Nem tudsz linkeli, de mindegy. A listában az első csaj nem ronda. Egy vékony, formás test simán kompenzálja az esetleges arc hibákat.
A tükrös téma még nettó hülyeség. A dolog úgy működik, hogy te tükörben látod magad leggyakrabban. Az agyad automatikusan kompenzálja az apró kis aszimmetriát. Na most ha te meglátod magad fényképen, akkor ugye fordítva van az arcod a tükörhöz képest, de az agyad ugyanúgy ráteszi a "filtert" a fejedre, mert az arcot felismeri. Ilyenkor lényegében a valóságoshoz képest kétszeresen eltúlozva látod az aránytalanságot.
Egy idegen pedig hamar megszokja az arcod, valószínűleg nagyon észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!