Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy pasizzak be, ha nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pasizzak be, ha nem szép az arcom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szép és ez tény,nem kérdés,ne írjátok,hogy képet! Adok magamra nagyon,nem vagyok elhízva sem mégsem kapok semmi ajánlatot évek óta. Mit tehetnék ,hogy fejlesszem magam? Vagy a pénzem tegyem félre plasztikára?
2019. máj. 17. 10:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Mély dekoltázzsal.
2019. máj. 17. 14:34
 32/42 anonim ***** válasza:

29#:

Neked önértélkelési zavaraid vannak!

Patricia Velásquez nagyon jó nő!

Ha te úgy néztél ki 18 évesen, gyere velem randizni kérlek!

2019. máj. 17. 15:01
 33/42 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de én az utcán tucatszámra látok ilyen nőket (és nem találom őket csúnyának), mint amilyeneket a kérdező belinkelt.

Úgy vélem, hogy bármit írunk a Kérdezőnek, nem tudjuk őt eltántorítani attól, hogy ne nézze magát rondának.

2019. máj. 17. 16:12
 34/42 mikeXxX ***** válasza:
56%

"Adok magamra nagyon " A barátnőid szerint ?

"Nem vagyom elhízva sem " Ezek szerint jó alakod sincs ! Pl sport ! Ott is lehet ismerkedni sokan csinálják a teremben .

Orrpalsztika sem biztos hogy kell van aki sminkkel tudja ezt le .

De lehet gyerekes vagy és hisztis mi nem tudhatjuk hol a gond lehet 1000 hiba van de lehet csak rossz a környezeted .

2019. máj. 17. 16:46
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Úgytűnik egy rusnya nőnek visszanyalt a fagyi. Most megtudod milyen átlagos férfiként párt keresni. A kamuzást nem javaslom (maskara, műtét) mert a régi fotókról úgyis kiderül.
2019. máj. 17. 17:08
 36/42 A kérdező kommentje:

35 miért kit érdekel,hogy néztem ki régen...sztem ha egy bomba nő menne hozzád nem igazán érdeklne,hogy nézett ki x éve. Amúgy meg mint mondtam képeken eléggé jól nézek ki.. és ezt átlalában képről meg sem lehet mondani,szóval ne mondd,hogy jaj te nem ajánlod :DD te is szépen mehetsz plasztikáztatni ha ennyire frusztrált vagy,hidd el kutyát nem fogja érdeklni ,hogy plasztika előtt hogy néztél ki. Meg mint mondták páran,hogy férfiak észre sem veszik :)) és szerintem is a jól sikerült plaszitkát sneki nem veszi észre csak annyit,hogy bakkker de megváltozott xy,wow.

Visszanyalt a fagyi? már miért is? jah ,hogy nekem kell elvinnem más által okoztt bűnöket ? pk köszi xd

Amúgy az ilyen kérdéseknél pedig légyszi ne akrjátok bemagyarázni,hogy de én szép vagoyk meg csak én látom rosszul blabla.neem én min írtam én okénak látom magam,mások nem látnak okének értitetek??

2019. máj. 17. 17:27
 37/42 anonim ***** válasza:
55%
Engem speciel érdekelne, hogy a párom hogy nézett ki plasztika előtt. Nem feltétlenül azért, mert mérvadó lenne, de mégiscsak akarnám tudni, hogy mit örökíthet tovább. Amúgy Kérdező, ha ilyen asszimetrikus az egész arcformád, akkor én nem biztos, hogy hozzányúlnék csak egy valamihez, mert egy szép, szabályos orr szerintem eléggé elütne, lehet “nem oda valónak” tűnne. Remélem érted mire gondolok. Nem biztos, hogy a külsőddel van baj, lehet a kisugárzásod vagy a személyiséged nem annyira tetszik a pasiknak.
2019. máj. 17. 17:56
 38/42 anonim ***** válasza:
56%

Majdhogynem biztos vagyok benne, hogy nem a külsőd az oka a sikertelenségednek. Láttam ronda nőket jó pasikkal, ill. ronda férfiakat gyönyörű nőkkel. És ha magad szerint oké a kinézeted, valószínűleg sok olyan férfi akad, aki szerint szintén. Ha jó alakod van, akkor meg igazából lehetsz kétfogú bányarém is, sokan vannak, akiknek tetszenél. Neked inkább fejben van a gond és emiatt rettentő taszító lehet a kisugárzásod. Tudat alatt taszítod a férfiakat. Hát igen, sajnos a külsőn könnyebb javítani, mint a belső rothadáson.

Én már csak tudom. Én egész jó kinézetű férfi vagyok, tanult és anyagilag rendben. De kegyetlen rossz lehet a kisugárzásom. Életemben talán 2-3 nőt vettem észre, hogy buszon érdeklődve néz, szemezni próbál. És ez az összes siker, amit a nőknél valaha is elkönyvelhettem. Én mindig tudtam, hogy nálam agyban van a gond, de nem tudtam tenni ellene. Gyenge vagyok hozzá. Beszari, esetlen és tesze-tosza. Kinek kell egy ilyen férfi? És egy nő hasonlóan taszító jellemmel, kisugárzással?

Tudom, most utálsz, de gondold át, amit írtam, lehet, hogy igazam van.

30f

2019. máj. 17. 18:18
 39/42 A kérdező kommentje:

Amúgy ehhez az örköli a gyerek a külsődet elég hülyeségnek tartom,hiszen rengeteg olyan család van ahol pl 3 gyerek van ebből 1 gyönyörű a másik kettő meg ronda. Én rengeteg ilyet ismerek. Vagy pl nekem nagy a fülem és kicsit eláll,a családban senkinek nem áll el a füle...egy rokonnak se. És általában az apa külsejét és apa rokonainak külsejét örköli a gyerek,nálam is ez van,anyukám nagyon szép nő,tőle alig örököltem valamit,ellemben apám női rokonaitól rengeteget. Legjobb barátom ketten tesók,az idős fiú kb szépségversenyt nyerhetne míg a kicsi úgy néz ki mint akit örökbe fogadtak...nagy lapát fülek,kapmós orr. Szóval hülyeség ez az öröklés téma,lehet a gyerekem pont jó géneket kap,lutri...és nagyobb valószínűséggel örökli az apja vonásait ,mint enyémeket.Ismerek egy másik nőt 3 fia van mind gyönyörű ,de kiköpött apja mind a 3,semmit nem látok a nőből a gyerekekben.

Amúgy az lehet,hogy igen mivel már kezd lemenni az önértékelésem ezért látszik is rajtam,de mit tehetnék,ez nem igazán fog megváltozni...

Az meg,hogy vannak férfiak akiknek csak a test számít,hát köszi majd rettegjek mi lesz ha szülök :D lelép,meg ezek a férfiak általában nem az eszükről híresek akik csak ennyit látnak egy nőben...én egy normális ember akarok magam mellé aki elfogad és szeret mindenhogy..

2019. máj. 17. 19:14
 40/42 anonim ***** válasza:

“Normális embert akarok magam mellé, aki szeret és elfogad mindenhogy”

Akkor miért is plasztikáztatnál? Kicsit ellentmondásos.

2019. máj. 17. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!