Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be, ha nem szép az arcom?
Szoktál járni ismerkedni egyáltalán? Vagy honnan várod, hogy felfigyeljenek?
Pl. Én ha nem neteznék, akkor máshol nem igen lenne lehetőségem ismerkedni, mert máshol nem szoktam, vagy csak ritkán.
Szia! Külföldön lakom, esélytelen,hogy ismerjelek, ha megbíz bennem, nyugodtan küldj képet privátban és elmondom az őszinte véleményem. Akár öltözködésben is, frizurában, sminkben
Egy objektív, külső vélemény és tanács tóbbet érhet,mint pl egy barát nyalizós bókolása.
23n
Szerintem is így van. Több nőtől is hallottam már, hogy jajj de csúnya nagy orrom van, én meg észre sem vettem egyiken sose.
#14-16:
Téged tényleg meg lehet etetni ilyennel?
Tudtad, hogy nem véletlen hasonlítják ugyan abban a ruhában, ugyan abban a frizurában, ugyan azzal a beállításban, ugyan azzal a sminkel?
Máshogy nem tudják eladni, mert ha ugyan abban a ruhában, sminkben, hajjal, beállítással készülne orrműtét előtt és orrműtét után, rádöbbennél mekkora egy baromság, és pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!