Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy pasizzak be, ha nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pasizzak be, ha nem szép az arcom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szép és ez tény,nem kérdés,ne írjátok,hogy képet! Adok magamra nagyon,nem vagyok elhízva sem mégsem kapok semmi ajánlatot évek óta. Mit tehetnék ,hogy fejlesszem magam? Vagy a pénzem tegyem félre plasztikára?
2019. máj. 17. 10:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Szoktál járni ismerkedni egyáltalán? Vagy honnan várod, hogy felfigyeljenek?

Pl. Én ha nem neteznék, akkor máshol nem igen lenne lehetőségem ismerkedni, mert máshol nem szoktam, vagy csak ritkán.

2019. máj. 17. 11:41
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
Én is szívesen mondok véleményt, de ehhez látnom kell. Nem adom ki senkinek a képed, és nem is mutogatom, és felszedni sem foglak :)
2019. máj. 17. 11:51
 13/42 anonim ***** válasza:
70%
Hülyeség az orr téma... nők eliszik hogy mekkorát változnak tőle, meg milyen csúnya aztán a férfiaknak kb fel se tűnik egy ilyen.
2019. máj. 17. 11:52
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

#13-as, tényleg? Akkor nézd már meg ezt:

[link]

2019. máj. 17. 11:56
 15/42 anonim ***** válasza:
Küldjél képet, ha úgy gondolod. Én is nő vagyok, de nem hiszem, hogy annyira csúnya lennél, hogy senki nem állna veled szóba. Ha mosolyogsz a képeken, az már a férfiaknál fél siker. Főleg az olyan oldalakon, mint a badoo. Nekem az vált be társkeresés szempontjából, pedig 2 gyermekes elvált nő vagyok. A kisugárzás nagyon sokat számít, hogy magabiztos legyél. 36N
2019. máj. 17. 11:57
 16/42 anonim ***** válasza:

Vagy ezt (ugyanaz a személy, mint az elsőn):

[link]

2019. máj. 17. 11:58
 17/42 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Külföldön lakom, esélytelen,hogy ismerjelek, ha megbíz bennem, nyugodtan küldj képet privátban és elmondom az őszinte véleményem. Akár öltözködésben is, frizurában, sminkben

Egy objektív, külső vélemény és tanács tóbbet érhet,mint pl egy barát nyalizós bókolása.

23n

2019. máj. 17. 12:08
 18/42 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is így van. Több nőtől is hallottam már, hogy jajj de csúnya nagy orrom van, én meg észre sem vettem egyiken sose.

2019. máj. 17. 12:25
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

#14-16:

Téged tényleg meg lehet etetni ilyennel?

Tudtad, hogy nem véletlen hasonlítják ugyan abban a ruhában, ugyan abban a frizurában, ugyan azzal a beállításban, ugyan azzal a sminkel?

Máshogy nem tudják eladni, mert ha ugyan abban a ruhában, sminkben, hajjal, beállítással készülne orrműtét előtt és orrműtét után, rádöbbennél mekkora egy baromság, és pénzkidobás.

2019. máj. 17. 12:30
 20/42 anonim ***** válasza:
*nem hasonlítják...
2019. máj. 17. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!