Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hülyének nézne?
Figyelj, Kicsi Lány!
Egy férfi akkor kezd el távolodni, ha érzi, hogy túlkombinálod a dolgokat, túl komolyan veszed. Szóval próbálj lenyugodni. Ha kellesz neki, hidd el, teperni fog! Illetve ne lovald bele magad már most, mert koppanni fogsz. Csak ügyesen! :-)))
Sosem fogom megérteni a nőkben, ha két ember hosszú időn keresztül rokonszenvezik egymással, mindketten többet éreznek a másik iránt holmi barátságnál, akkor mi a rőfös falloszért kell akadályokat, falakat felhúzni egymás közé.
Csodálkozol, hogy már nem keres annyit, ha egyszer döntöttél és kijelentetted, hogy nem gondolod komolynak, ami köztetek alakul? Ezek után mégis mit vársz? Hogy loholjon utánad?
Ismerkedés terén dilettáns vagy, talán majd egyszer kinövöd.
Én is 36 éves férfi vagyok. Én már csak komoly kapcsolatot keresek. Tehát ha a partnerem nem komolyan áll hozzám, akkor én sem és így kénytelen vagyok rövid távon leépíteni. Sajnálom, de ez van.
Van egy tanácsom, ha tényleg komolyan gondolod, akkor még ma írd meg neki. Légy vele őszinte. Nem kell túlspilázni: "Figyi... csak azt akarom mondani, hogy igen, komoly."
Ne hallgass azokra, akik szerint egy 36 éves férfi játszani akar veled!
Figyi, megbeszéltétek, hogy lazán álltok az elején hozzá, és most pont az ellenkezőjét csinálod, mégpedig túlságosan rágörcsölsz. Nem kell ezt túlmagyarázni, tisztázhatod vele, de ne pörögj rajta később, vagy ha látod, hogy ő szeretné lezárni a témát, engedd. Az, hogy a kapcsolatotok hogyan alakul majd, az a jövő kérdése.
Egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy nem csak szórakozik veled. Egy normális 36 éves férfi nem fog ilyen kisded játékokat játszani. Azzal viszont számolj, hogy ha ő komolyban gondolkodik, akkor hamarosan előkerül a házasság és gyerek kérdés is, mert azért ő nem lesz fiatalabb. Ha nem akarsz mondjuk 5 éven belül gyereket, akkor ne áltasd szegényt. Ezeket tapasztalatból írom, közöttünk 10 év van a férjemmel, és igenis számolni kell vele. Ez nem feltétlenül rossz dolog, félre ne érts, csak azért ez is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!