Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyének nézne, ha ráírnék?
Van egy srác, aki anyum munkatársa. Mielőtt félreértést szülne a dolog, fiatal, 24 éves. Csupán egyszer találkoztunk, és már akkor megfogott, de én hülye nem mutatkoztam be neki, sőt, elég kényelmetlenül éreztem magam, pont amiatt, hogy megtetszett nekem. Akkor nem fordítottam rá nagy figyelmet, és éltem tovább. A helyzet az, hogy anyum sokszor mondja, hogy milyen rendes fiú, szorgalmas, okos, és az idő elteltével valahogy egyre jobban megkedveltem. Bekövettem instagramon, viszont nem követett vissza, emiatt félek, ráírni, mert talán hülyének nézne, hogy mégis mit akarok tőle, elvégre anyum a munkatársa, egy helyen húznak le napi nyolc órát.
Szerintetek mit csinálhatnék? Még sosem volt komoly párkapcsolatom, és kalandjaim se, ezért kissé gátlásos vagyok ilyen téren, és ha rosszba fordulna, akkor nem tudom, hogyan néznék még a szemébe.
A segítséget előre köszönöm! :)
19/L
nem kell egyből úgy írni, hogy: "szia mikor kéred meg a kezemet?"
hanem lehet finoman is ismerkedni :)
ráírsz beszélgettek és majd alakul valahogy :)
(szintén 24F)
Honnan veszed, hogy nincs kapcsolata, vagy kiszemeltje?
Milyen alapon írna rá minden agyatlan csitri az idősebb férfiakra? Meg ráadásul facen meg instán, másban már nem is tudtok gondolkozni, igaz?
Nem minden férfinek jönnek be az éretlen nyámnyila csitrik, mint te.
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld :)
Jelenleg annyit tudok, hogy pár napig otthon van, mert megsérült a lába, és nem szabad ráálljon. Ráírhatnék jobbulást kívánva? De akkor meg nem anyumat sodornám, úgymond bajba amiatt, hogy itthon beszél nekem róla?
Lehet, hogy egy csomó hülye kérdést írok, de tényleg jól fogna egy kis segítség :)
miért ne beszélhetne a kollégákról otthon?
főleg, ha ilyen eset történt és már találkoztatok is
Írj ra batran, de mit mondasz neki pl hogy milyen az idő odakint?
Szerintem kérj segítséget valamihez , olyanra gondolj amiben ő jó és nem mond nemet.
Biztos hogy nincs senkilye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!