Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hülyének néz a párom?
Megpróbálom röviden leírni 😊
A hylezet az,hogy úgy volt hogy ma reggel elmegyünk rokonokhoz látogatóba, du. meg a 4 éves kisfiunkat elvisszük Mega Játszóházba,amit sportcsarnokokban szoktak megrendezni.Mivel vidéken lakunk,ritkán van ilyen a környéken.
A rokonokhoz azért kell menni,mert a páromnak adtak egy kis munkát 2 hete,valamit hegeszteni kellett neki.
Párom ma reggel mondja nekem,hogy nem csinálta meg a melót a rokonoknak,nem lett kész vele tegnap este
Így majd csak valamikor du. utazunk el a rokonokoz( kb 1 órás az út)
Szóval a gyereknek a programja ugrott!
A barátnőm szerint a párom hülyenek néz,meg hazudott így nekem és a gyerekünknek
Szerintetek is?
A barátnő jobban tenné, ha nem szólna bele más családi életébe, és nem keverné a szrt.
Gondolom a pároddal meg lehet beszélni, hogy legyen a továbbiakban, simán elképzelhető, hogy nem tudott egy munkát befejezni, mert valami közbejött, eltört, elfogyott, stb.
Gondolom a barátnő remekül ért a hegesztési technikákhoz is, legközelebb abba fog beleszólni.
Beszéld meg a pároddal, hogy legyen.
Nyilván a barátnőnek semmi köze ehhez. A párod nem végzett a munkával, ő baja. Felnőtt férfi, tudni fogja kezelni az ezzel járó kellemetlenséget.
Szerintem ne a gyerek programja ugorjon emiatt, menjetek a rokonokhoz jövő hétvégén és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!