Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülyének néz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hülyének néz a párom?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni 😊

A hylezet az,hogy úgy volt hogy ma reggel elmegyünk rokonokhoz látogatóba, du. meg a 4 éves kisfiunkat elvisszük Mega Játszóházba,amit sportcsarnokokban szoktak megrendezni.Mivel vidéken lakunk,ritkán van ilyen a környéken.

A rokonokhoz azért kell menni,mert a páromnak adtak egy kis munkát 2 hete,valamit hegeszteni kellett neki.

Párom ma reggel mondja nekem,hogy nem csinálta meg a melót a rokonoknak,nem lett kész vele tegnap este

Így majd csak valamikor du. utazunk el a rokonokoz( kb 1 órás az út)

Szóval a gyereknek a programja ugrott!

A barátnőm szerint a párom hülyenek néz,meg hazudott így nekem és a gyerekünknek

Szerintetek is?

2017. okt. 8. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

A barátnő jobban tenné, ha nem szólna bele más családi életébe, és nem keverné a szrt.

Gondolom a pároddal meg lehet beszélni, hogy legyen a továbbiakban, simán elképzelhető, hogy nem tudott egy munkát befejezni, mert valami közbejött, eltört, elfogyott, stb.

Gondolom a barátnő remekül ért a hegesztési technikákhoz is, legközelebb abba fog beleszólni.

Beszéld meg a pároddal, hogy legyen.

2017. okt. 8. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a barátnőnek semmi köze ehhez. A párod nem végzett a munkával, ő baja. Felnőtt férfi, tudni fogja kezelni az ezzel járó kellemetlenséget.

Szerintem ne a gyerek programja ugorjon emiatt, menjetek a rokonokhoz jövő hétvégén és ennyi.

2017. okt. 8. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Jéézusom... Szerintem a barátaidat cseréld le ne a párodat. Az ilyen munkáknál szinte lehetetlen megmondani, hogy mennyi idő. Párom ács vállalkozó, mindig úgy kezdődik, hogy "1 hét és meglesz ez a tető is". Aztán abból gyakran lesz 2-3 hét is, mert kiderül, hogy plusz anyag kell, nem jött meg időben a zsindely, rossz az idő, a bádogos nem ér rá 3 napig mert ide meg oda kell menni stb. De nem hisztizek rajta, mert tudom, hogy lehetetlen ezeket pontosan kiszámolni. Persze, sajnálatos dolog, hogy ugrott a gyerek programja, de ezer másik alkalom lesz még neki. Nem hiszem, hogy összedőlne neki a világ. A barátnőd meg egy féltékeny tehén, aki csak annyit akar hogy menjen már végre tönkre a kapcsolatod.
2017. okt. 8. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, pontosan milyen munkáról van szó, de esetleg beszéld meg a pároddal a dolgot, ő talán kicsit tud csúsztatni a rokonoknál, ha már úgyse fejezte be (ha esetleg zajos munka, akkor jobb is lenne a vasárnapot kihagyni), a gyereknek meg meglehetne a program, mert ritkán van ilyen.
2017. okt. 8. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott, hogy az nem opció, hogy te elmész a gyerekkel erre a gyerekprogramra, a párod meg folytatja a munkát? De ezt csak akkor javaslom áthidaló megoldásként, ha nem zajos melóról van szó, mert sehol nem szeretik a vasárnap zajos szomszédokat. :-)
2017. okt. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!