Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet mondani? Hogy mondjam el hogy ez csak kitalált személy, hogy ne nézne hülyének?
Unokatesómmal uncsizunk, aztán szórakozásból iwiwen csináltunk egy nem létező embert.
Igen csak most meg írt egy srác. És ismerkedni szeretne meg én is.
De én nem ezzel a nem létező illetővel szeretnék ismerkedni, hanem én magammal. Nem szeretnék hazugni.
Kitalált személynek írt. Mert kitalált személy nevében felvettem egy társkereső alkalmázt, csak úgy, hogy megnézem kik vannak ott.
bocsi helyesírás hiba miatt. "hazudni"
Na és erről a kitalált személyről raktál fel kamu fotót is,és azért szeretne ismerkedni vele a srác,mert tetszik neki a fotón szereplő lány?:o
Kicsit zavarosan fogalmazol,de nagyjából értem:D
Ha elárulod rögtön,hogy te voltál az a kitalált személy, valószínűleg nem veszi jó néven.Próbálj meg saját magadként ismerkedni vele,mint ahogy itt előttem is írták.
Amúgy én is csináltam már ilyet,kamu adatlap,kamu kép,és voltak akik ismerkedni szerettek volna vele/velem.
Nem tudtam hazudni én sem,elárultam,hogy az a személy nem létezik.Erre a lány (mivel fiú vagyok,és a kitalált személy is fiú volt)nem írt többet.Valószínűleg besértődött:(
Egyszer csináltam,de belátom hülyeség volt,és többé nem teszem.Ezután csakis a valódi énemként ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!