Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon tolakodó, hogy akivel pár szót beszéltél a boltban, felajánlja, hogy elvinne valameddig, mert szakad az eső?
Figyelt kérdés
Végig engem stírölt, meg még ki is segített apróval, mert a pénztáros nem tudott visszadnu, bár nem akartam.
Mondjuk azonnal elkaota a tekintetét, ha ránéztem. Furcsa mód, nekem is tetszett, pedig vörös hajú volt, de szép arca volt.
Ígyeg sosem fogunk újra találkozni...
2019. máj. 14. 17:48
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor sem ülök be a kocsijába...
2019. máj. 15. 11:16
12/14 anonim válasza:
Ne ülj!
Majd beül más, csak akkor minek írtad ki a kérdést?
14/14 anonim válasza:
Én már annyi fél, még annyira se ismerőst vittem, ha bajban volt, még stoppost is, ha látok..
Szóval nekem erről nem az erőszakos szex jut eszembe, hanem egy ismerkedési lehetőség. Persze nem árt az óvatosság .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!