Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg előfordulhat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg előfordulhat, hogy egy nő felajánlja magát egy férfinek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ha prosti az illető akkor igen. Odamegy a férfihez, és felajánlja neki, hogy X összegért akár gumi nélkül is elmegy vele.

Normális nők inkább a hódítást várják.

2014. nov. 15. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Velem is előfordult egyszer, de én, hülye azt hittem, hogy szívat, és ennek megfelelően reagáltam...
2014. nov. 15. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Bizonyám, gyakrabban mint gondolnád.
2014. nov. 15. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem is előfrdult már és éltem is a lehetőséggel.
2014. nov. 15. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Fizetős szolgáltatásnál persze hogy előfordul,de csak úgy sajna még nem tapasztaltam!
2014. nov. 15. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A helyes pasiknál rengetegszer, az átlag és az alattiaknál gyakorlatilag soha.
2014. nov. 15. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:

"A helyes pasiknál rengetegszer, az átlag és az alattiaknál gyakorlatilag soha."

Ugyan már, ez nem szépséghez kötött, mindenki annál akar bevágódni akinél lehet esélye. Egy jóképű férfinak persze hogy több/jobb husi jut, de a kevésbé szerencséseknek is kijut azért a jóból, ha nem annyira válogatósak. Tele van a piac kielégítetlen negyvenes nőkkel, akik csak arra várnak hogy valaki végre jól elkapja őket.

2014. nov. 15. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugye erted penzert? Olyanrol nem tudok, de olyanrol igen, h egy lany kezdemenyezett es konkretan egyertelmuve tette, h tobb is lehet koztuk:-)
2014. nov. 15. 19:24
 9/9 A kérdező kommentje:

19:24

Gondolom, látszott rajtad, hogy sok pénzed van

2014. nov. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!