Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi felajanlja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi felajanlja, hogy aludjak nala, minden kotottseg nelkul, akkor ebbol tobb is lehet?

Figyelt kérdés

A ferfi 43 en 38, es eleg tapasztalatlan, meg ennyi idosen is.

Egyutt toltottunk 2 ejszakat, mozi, szorakozohely, tanc hajnalig, beszelgetes, persze némi olelkezes is.

Mar reggel hat korul jart amikor felajanlotta, hogy aludjak nala.

Mondtam neki, hogy jo lenne, de tenyleg csak alvas, mert mar nagyon faradt voltam.

Amikor mar nala voltunk, akkor meg egy darabig beszelgettunk az agyban, atolelt, megcsokolt parszor, es ennyi volt.

Most ez azt jelenti, hogy tobbet erez irantam, mint egy egyejszakas kaland?

Vagy annyira azert nem jottem be neki?

Mondjuk akkor nem is hivott volna fel magahoz egy 2 napos ismeretseg utan.

Valami hasonlo koru ferfi velemenye igencsak jol jonne, hogy ez mi is lehetett.

Azota nem keresett, de mondjuk meg csak kedd van es eleg intenziv hetvege volt.

2019. ápr. 2. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
27%

Valószínűleg többet szeretne, mint az egyéjszakás kaland. Bár 2 nap után felhívni... Tényleg tapasztalatlan lehet.

Bár 2 nap után én is csak aludni hívnék meg bárkit is (bár 2 nap után inkább azt sem még) és utána is rábíznám a tempót a másikra, mert én eléggé az vagyok aki "ha lesz valami az jó, de ha még nem, akkor pár nap, hét nem a világ, az élet hosszú")

2019. ápr. 2. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok, de ha te mondtad neki, hogy tényleg csak alvás, akkor ezt valószínű szó szerint vette és tiszteletben tartotta. (Mert nem tudja, hogy a nőknél a nem igen és az igen, az nem:)
2019. ápr. 3. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt remelte, hogy megis beadod a derekad. Aztan latta, hogy komolyan gondoltad es nem akart eroszakos lenni. Ez meg nem jelenti azt, hogy erez barmit is, csak szorakoztatok egyet. Ha valakitol komolyat akarok, nem az agyamba hivom.
2019. ápr. 3. 07:54
 4/4 Rockarc ***** válasza:

Furcsa. Elsore azt mondanam, hogy tartotta magat a megallapodashoz, nem rohant le. Azert meglepo, mert ha 2 nap utan felmesz a lakasara, az mar tobb, mint felhivo keringore. Jol belemanovereztetek magatokat egy keteselyes szituba, ahol mindketten meregetitek egymast, hogy most akkor meddig megy el a masik.

Azt javaslom, mivel lathatoan komolyan veszi, hogy legy hozza oszinte, ha tobbet szeretnel. Es probald meg valahogy visszadobni hozza a labdat, mert most latvanyosan nalad pattog. Vagy megmondod neki, hogy ez csak 1 alkalomra szolt, hogy alvas lett a vege, vagy egyertelmu jelzest adsz neki, hogy a regi megallapodas semmisnek tekintheto. A masodik eset gazosabb, mert az jon le belole, hogy mast kommunikalsz, mint amit teszel, o pedig ha nem ramenos, lathatoan nem, akkor hezitalni fog, hogy most akkor igen-e, vagy ne?

43F

2019. ápr. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!