Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek imponál az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek imponál az ha egy fiú felajánlja hogy segít cipelni az utazótáskát/bőröndöt?

Figyelt kérdés

Pl szállsz le a buszról és egy felajánlja egy srác hogy segít cipelni az utazótáskát.

Elfogadjátok a segítségét ha csak látásból ismeritek vagy ha még látásból se?

2011. márc. 27. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem tetszene. Elfogadnám.
2011. márc. 27. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg nem bírom el, akkor megköszönöm a segítségét, egyébként nem fogadnám el. Mindenképp udvarias gesztus és pozitív véleményem lenne az illetőről, de boldogulok egyedül is. Azzal nem vétesz hibát, ha ezt felajánlod, kivéve ha tolvajnak néznek, aki amint teheti elrohan a táskával :D
2011. márc. 27. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tolvaj. Nem is úgy nézek ki mint egy bűnöző:D
2011. márc. 27. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, csak hát ne lepődj meg,ha valaki ezért utasítja el a segítséged, mocsok világban élünk :DDDDD
2011. márc. 27. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jó fejnek tartanám:)
2011. márc. 27. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

tetszene, jófejnek néznélek ;)

plusz ha bejössz a csajnak és ő is neked kitudja mi lehet még belőle :)

2011. márc. 27. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Eh, miért törölték a válaszom? :S
2011. márc. 27. 18:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azért törölték mert nem a kérdésre válaszoltál.
2011. márc. 28. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Alapesetben imponálna, de volt már velem olyan, hogy szálltam le a buszról (miniszoknyában, ez nem tudom, mennyire számít), igaz, nem volt könnyű a táska, de elbírtam. Előttem ment egy idős néni vagy 4 szatyorral, abból 2 biztosan nehéz volt. Egy srác megkérdezte, hogy segíthet-e, elvettem a nénitől egy szatyrot, mosolyogva a kezébe nyomtam, és azt mondtam, hogy persze. Ilyen esetben inkább az imponálna, ha neki segítene/segített volna.
2012. szept. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!