Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok ha egy férfi akiról csak pár dolgot tudtok felajánlja, hogy legyetek szextársak?
azért ezt időben illik jelezni a másiknak, mielőtt beleélné magát másba
én azt reagálnám, h ne velem akarja ezt megvalósítani
Elküldöm oda ahonnan jött!
De aki engem egy kicsit is ismer az tudja hogy nekem ilyet kérdést nem ildomos feltenni!!!!!
én olyan típusú lány vagyok, aki tudja, hogy a szexbarátság csak ámítás az egyik fél részéről mindenképp.
Köszönöm nem. (meg kicsit ki is ábrándulnék az illetőből)
Hát szerintem nem gáz ha te is csak azt akarsz vele. De akkor ne legyél féltékeny ha vele vagy és megnéz egy másik csajt. Mond te is: - Fú de jó csaj, még én is be vállalnám.
Hülyéskedj. :D
A döntés a tied mit akarsz.
Na ez egy érdekes kérdés. :D
Nekem tonnaszám feltették már ezt a kérdést neten különböző honlapokon és mindig delete, delete, delete...
Úgy gondoltam ha valaki csak így neked ront, az még arra sem méltatna, hogy érdekelje, hogy neked jó legyen, meg amúgy is milyen már így lerohanni valakit.
Aztán egyszer egy random ilyen ajánlatú emberkétől megkérdeztem, hogy mondd már, őszintén, mert én nemet fogok mondani, de amúgy érdekel... mások erre hogy reagálnak?
Csávó azt mondta, hogy azért vannak jelentkezők, meglepően sok, szóval az indítással elvileg nincs gond, max velem.
Mondom jó, ez végülis valszeg valóban így van, aztán egy depisebb kiéhezettebb pillanatomban az egyik srácnak, aki úgy normálisabbnak tűnt, és tett egy ilyen ajánlatot, visszaírtam, hogy ha kicsit beszél velem, hogy mégis megtudjam, hogy kiféle, meg minden, nehogy valami dühöngő őrült perverz legyen, akkor lehet róla szó, kölcsönös szimpátia stb esetén.
Erre elküldött, hogy az ilyen kva szkeptikus csajokkal inkább nem beszél, mert túl macerás.
Hát ott dőltem hátra röhögve, hogy jól van, akinek tényleg csak úgy kell szexpartner, hogy azt mondja, szia tetszel, szexelünk? és erre komolyan azt várja, hogy gondolkodás nélkül igent mondjak, azzal én inkább a továbbiakban sem erőltetem a dolgot. :D
Úgyhogy ehhez hűen az azóta jövő ajánlatokat ugyanúgy törölgetem és meghagyom annak a "meglepően sok" hölgynek, aki szó nélkül szétteszi a lábát 1-1 ilyen ajánlatra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!