Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-45 év közötti Nők! Hogy reagálnátok ha egy 25 éves
férfi udvarolni szeretne nektek?
Figyelt kérdés
Elsősorban az ennyi idős Nők válaszát várom.
Durván elutasítanátok , mielőtt elkezdene igazán udvarolni,
hogy magától mennyen el, és inkább kiábránduljon belőletek
vagy
Nem megbántva, megmondanátok vagy érzékeltetnétek vele, hogy ez a kapcsolat nem működhet.
melyiket csinálnátok ? és hogyan ? vagy esetleg máshogy csinálnátok ?
2012. jún. 14. 13:12
1/9 anonim válasza:
Nem értem miért kéne durván megmondani (esetleg mondjuk ha nem ért a szóból és 10-szer kell elmondani). Én fiatalabb vagyok ennél, de elképzelni sem tudom, hogy 25 éves férfival kezdjek. Szóval anélkül, hogy bántanám elmondanám neki, hogy ez nem működhet. Valószínűleg még az öreg szót is képes lennék magammal kapcsolatban használni, meg elmondanám, hogy ez nekem egy kellemetlen helyzet lenne. 34/n
2012. jún. 14. 13:21
2/9 anonim válasza:
Hát haver, ez nőtől függ, hogy milyen a gondolkodása. Nem lehet előre megmondani. Én voltam már nem egy negyven feletti nővel, volt aki kerek perec megmondta hogy esélyem sincs, volt akik csak kedvesen, körülírva mondta, aztán mégiscsak lett belőle valami, de van aki egyértelműen aztmondja hogy direkt fiatalt keres.
2012. jún. 14. 13:34
3/9 anonim válasza:
Miért akar udvarolni a 25 éves? Szexelni szeretne ilyen korúval vagy kifejezetten tetszik neki egy ilyen korabeli nő és tartós kapcsolatot szeretne. Nem mindegy.
Ha egyedülálló lennék, és tetszene a srác, akkor nem biztos hogy elutasítanám. Ha nem tetszene, akkor inkább kedvesen küldeném el.
2012. jún. 14. 14:22
4/9 anonim válasza:
Biztosan hízelegne, hogy ilyen fiatal férfi udvarol, de nem gondolnám, hogy lenne jövője egy kapcsolatnak. Kedvesen mondanám el neki.
2013. febr. 8. 21:04
5/9 anonim válasza:
27/f vagyok és lehetne 37-40éves nőm, tetszenek is ,ám kapcsolatba nem mennék bele max ha 2-3volna köztünk. nagy részük gyereket akarna már Én még nem egyenlőre és emiatt főleg felejtetős.
2013. febr. 9. 00:35
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszene! Ha mint pasi nem jönne be akkor kulturáltan közölném vele.
40/N
2013. febr. 9. 01:25
7/9 anonim válasza:
Utolsó 40/N. Van kedved ismerkedni? :) bár én nem 25 vagyok hanem 31. :)
2013. febr. 9. 14:05
8/9 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan nő, akinek ez nem lenne hízelgő, na de azért megmondanám, hogy szó sem lehet róla.
2013. okt. 2. 12:49
9/9 anonim válasza:
Tetszene, hízelgőnek tartanám.
De mivel nem csak foglalt vagyok, hanem szerelmes is, ezt finoman közölném vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!