Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mennyi az a tesztidő mire letesztelik hogy a férfi mennyire kitartó?
Van, akinél 0 nap - egyszóval beleugrik mindenféle sz.r kapcsolatba, aztán csodálkozik, hogy a 'párjában' semmi tartás és tisztelet nincs iránta.
Aztán van olyan is, aki előbb szeretné megismerni a másik felet, mert komoly kapcsolatot erre lehet csak építeni. Egy normális lány esetében nem arról van szó, hogy egy válogatós p.csa, aki csak húzza a fiúk agyát, de természetesen fogsz kapni ilyen válaszokat is.
Ha valakinek csak azért kellessz, hogy tesztelgessen, meg hülyítsen, azt jó esetben észreveszed - egy idő után.
Ilyen, hogy tesztidő meg tesztidőtartam nincs.
Hát nálam nincs ilyen tesztidő.
Viszont olyan van,hogy én csak úgy nem tudok beleugorni egy kapcsolatba.Előtte ismernem kell a másikat.Így mi 6hónapig csak beszélgettünk,találkozgattunk a mostani barátommal.Persze ő már két hét után mondta,hogy többet akar tőlem..Én meg mondtam,hogy így 2találkozás után,úgy,hogy haverok is ott voltak,tehát nem kettesben voltunk annyira nem beszéltünk sokat,nem megy még nekem.Mindenki úgy gondolta,hogy csak szivatom,húzom az agyát..Hát nem ez volt a célom.Viszont összejöttünk és több mint 2év telt el azóta.
2/3 szeritnem baromság ez a hozzáállás,okos pasi ezen átlát, és ki tudja játszani.
Ellenben amit 3/3 irt, az teljesen normális, idő kell megismerni egymást.
Jééé..Van még kitartó pasi?Én azt látom sajnos, h a pasi nem kitartó, mert lányból (és szép lányból) annyi van, mint a szemét, válogathat.
Vagy ha egyiknél vár is, addig másik lány ágyába bújik. (ez a huszonéves korosztály, itt ezt látom). Oké, de teszteled, húzod az agyát, csak csók hónapokig, aztán amint kilép a kapudon megy levezetni a feszültségét egy másik lányhoz, aki nem tesztelgeti.
09:34
szóval akkor te is elb@szott vagy huszonéves létedre????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!