Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok randin egy ilyen akcióra?
Szituáció a következő:
A lány nem jelent meg az első találkozón (legyen nyomós vagy elfelejtett okból kifolyólag). Lényeg hogy nem jelent meg és nem is értesített, hogy nem jön.
Majd a második alkalomkor tegyük fel, hogy eljön, de a végén ilyen akciót tolnék le:
"Figyelj! Mivel a múlt alkalommal nem jelentél meg, így még a csalódottság szilánkja még ott van a szívemben. Két út között választhatsz. Az egyik, hogy itt maradsz és soha többet nem fogsz látni, vagy visszatartasz. Én most elindulok haza. A döntés rajtad áll."
És elindulok tényleg haza.
:D az attól függ.szerintem hagyná hagy menj.
Az hogy nem értesített már döntő dolog.
Én még taszítanék is rajtad kicsit, hogy minél gyorsabban hazaérj.:D
Nehogy betolj egy ilyet szegény csajnak, mert tuti, hogy kap egy enyhe szélütést.:D
#1 és #3
Én is simán otthagynám. :) Szóval engem nem hat meg, ha nem jön. Ő döntése és én meg ezt felvállalom simán. :)
Ne haragudj, ez nevetséges, semmi értelme.
Ha meg tudja indokolni a távolmaradását és meg tudod bocsátani, akkor kezdjétek a következő randit tiszta lappal, hátha lesz belőle valami.
De ha már ilyenkor duzzogsz, illetve arra kényszeríted, hogy ő tegyen érted, akkor soha nem fog rád férfiként tekinteni. Legyen már tartásod ember... Az tény, hogy ő hibázott és bocsánatkéréssel tartozik, de meghódítanod még mindig neked kell, te vagy a férfi.
ezt melyik brazil sorozatban lattad?es mert kell ez a drama? :D
en biztos rohognek egyet,es hazamennek,mert utalom az ilyen megjatszott,szinpadias dolgokat.
Ha nekem ezt előadná egy srác, akkor csak ennyit mondanék neki.
"Tévedsz! nem két út van, hanem három. A harmadikat választom, és lelépek." Majd megfordulnék és simán faképnél hagynálak.
Nem lenne egyszerűbb ha a randin megvárnád míg a csaj elmondja miért nem tudod az első randin megjelenni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!