Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok randin egy ilyen akcióra?
Szituáció a következő:
A lány nem jelent meg az első találkozón (legyen nyomós vagy elfelejtett okból kifolyólag). Lényeg hogy nem jelent meg és nem is értesített, hogy nem jön.
Majd a második alkalomkor tegyük fel, hogy eljön, de a végén ilyen akciót tolnék le:
"Figyelj! Mivel a múlt alkalommal nem jelentél meg, így még a csalódottság szilánkja még ott van a szívemben. Két út között választhatsz. Az egyik, hogy itt maradsz és soha többet nem fogsz látni, vagy visszatartasz. Én most elindulok haza. A döntés rajtad áll."
És elindulok tényleg haza.
ha nem jelent meg az első randin, akkor magyarázattal tartozik, de semmi többel
nem kötelezte el magát melletted, szóval semmi értelme az egésznek
én néznék nagy kerek szemekkel, hogy most mi a f@asz van? mert még ilyen figurával sem találkoztam soha...szóval elég rosszul sülne el, semmiképpen nem úgy, ahogy gondolod
az ismerkedés elején neked kell aktívabbnak lenni, beletenni valami pluszt, h a lány érdeklődését felkeltsd, de ez nem az
Tisztelt #9!
Meghódítani a nőt lehet, de ha nő vonzódik valakihez akkor ő is tud hódítani férfit. Nálam 1 lehetőséget ellőt. Innentől kezdve, rajta áll minden. Adok neki még 1 lehetőséget, de ő rajta fog mulni mi lesz.
Mellesleg én csalódtam benne. Szóval most hajtson ő, vagy tényleg nem lesz semmi.
Add már meg a csaj telószámát, légyszi. Muszáj szólnom neki, hogy ne kelljen átélnie ezt a sokkot.:D
Komolyan ne kéresd magad, mert az nagyon GÁZ. A csaj úgy ott fog hagyni, hogy ihaj...:D
Bocsika, de ilyen viselkedéssel ne várj csodát.
Nincs az a nő akinek ezt a dumát előadod, az térdre fog esni, és könnyek között fog kérlelni hogy maradj mert ha nem akkor öngyilkos lesz. A legtöbb csajnak az első gondolata az lesz, hogy ez a srác lökött. Kell a hóhérnak egy ilyen sértődékeny ki ha én nem csávó" Még örülni is fog, hogy a hülye viselkedéseddel megspóroltál a lánynak egy kellemetlen szitut.
Szia!
az ötlet nem rossz, de ne használj ilyen-olyan shakespear-i fordulatokat, mint pl. "csalódottság szilánkja még ott van a szívemben"... :) ez mi?
Megérkezik, adsz neki egy puszit, és megmondod, hogy egy picit bántott, hogy múltkor nem jött el, és szerinted úgy lennétek kvittek, ha te most fognád magad, és hazaindulnál. Mielőtt megszólalna és leesne az álla, adsz neki egy puszit, annyit mondasz, hogy "szia", és elindulsz haza.
A legelső sarkon befordulsz, vársz egy keveset, hogy utánadjött-e. Ha igen, akkor megbocsátasz neki, és minden szép és jó, megbeszélitek. Ha nem jött utánad, akkor felhívod telefonon, és megmondod, hogy meggondoltad magad, csak kíváncsi voltál, hogyan reagál, ebből mindketten tanultatok valamit, bla-bla, és újból találkozol vele.
hány évesek vagytok egyáltalán?
"csalódottság szilánkja még ott van a szívemben" :DDDDDD
Elég gagyi duma, ha a lány helyében lennék nemhogy kinevetnélek, de én állnék fel és hagynálak ott. :D
A néhányan vakok és a kérdést se tudják értelmezni. Nekik segítek:
"de a végén ilyen akciót tolnék le:"
Azaz a !RANDI VÉGÉN! ami lehet pl. 1-2-3órás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!