Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben az élelmes nö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben az élelmes nö felajánlja magát?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi folyton bámulja öt , és bókol neki , figyelmes vele, pár hónapja , munkahelyen , akkor ilyenkor egy nö felajánlja magát , hogy lássa a férfi hogy minden kétséget kizáróan szabad a pálya , ( amúgy tudja hogy a nö szingli ) , vagy mégis illik megvárni amig a férfilép , hogy a nö se alázza meg magát egy esetleges visszautasitással ?
2019. ápr. 7. 07:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha kezdeményezel,azzal még az nem aut jelenti,hogy felajánlod magad
2019. ápr. 7. 07:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Mindent tudunk egymasról , kollegak vagyunk , sokat beszelgetunk , csak még az nem derult ki , hogy valóban mik a pasi szándékai , akar e talizni vagy nem , munkahelyen kivul

Egy vissszautasitás nagyon rosszulesne , ezért nem kezdeményeztem eddig , mert ismerem magam

2019. ápr. 7. 07:40
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

"alázza meg magát"

Rendszeresen hozzák fel itt a megalázkodást. Légyszíves, kérlek, ki tudnád fejteni mit érzel ebben a történetben megalázkodásnak?

2019. ápr. 7. 07:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elutasitast ertik alatta.

Altalanos teny vagy koztudott - pszichologiaban is emlitik, hogy az elutasitas vagy maga a “nem kellessz” erzes faj a legjobban egy embernek. Nincs ra szukseg... es itt nem csak parkapcsolatra gondolok, tehat gondolom ok a megalazo szitut igy fogalmazzak meg... miert vaj ez? Ha annak erzi annak erzi. Tekintve hogy ez psziches folyamat....

Kerdezo; legyel huncut. Abban nincs baj, de a pasi ha eleg okos veszu majd az adast. Ha meg nem, akkor se para mert poenbol is lehet huncut valaki. ;)

2019. ápr. 7. 08:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a férfiak pont úgy félnek a visszautasítástól mint mi nők, csak valamiért ez még mindig olyan ósdi, társadalmi elvárás, hogy a férfinak kell kezdeményezni, udvarolni.

Munkahelyen még neccesebb az egész, mert ha elutasítást kap az ember, nehéz utána kerülgetni egymást.

Értelmes nő nem ajánlja fel magát szó szerint, viszont lehet célzásokat tenni, különböző jeleket adni.

Én is vártam egy ideig a jelre egy srácnál, végül úgy oldottam meg, hogy egy csetes beszélgetésnél direkt kétértelműen fogalmaztam meg valamit viccesen, és egyből vissza passzolta a labdát. Neki is kellett a jel ezek szerint. Utána már ment minden mint a karikacsapás.

2019. ápr. 7. 08:28
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Osdi elvaras? Megis mindenki a regi kort sirja vissza, akkor hogy is van ez? ;))
2019. ápr. 7. 08:36
 7/14 A kérdező kommentje:
És KONKRÉTAN mik a jelek , amelyek nem direktek ?
2019. ápr. 7. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy KONKRÉTAN mik a jelek, erre nagyon nehéz receptet írni, mert akiben nincs meg a hódítás képessége, könnyen bohóckodás lehet belőle.

Az egyik amit már írtam, a kétértelmű megfogalmazás, de nagyon meg kell találni azt a határt, amiből még akkor is jól tudsz kijönni, ha nem vette, vagy nem akarta venni a lapot.

A másik a testbeszéd, pl. az érintés. Pl. hozzá érni "véletlenül" a kezéhez mikor átnyújt valamit, beszélgetés közben megérinteni a vállát. Beszélgetésben igyekezni a munkáról kicsit személyesebb témákra terelni. Pl. ha találtok egy közös érdeklődést, feldobni, hogy elmehettek oda valamikor együtt is.

2019. ápr. 7. 09:12
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

"vagy mégis illik megvárni amig a férfilép , hogy a nö se alázza meg magát egy esetleges visszautasitással ?"

Mert a férfi megalázza magát ezzel?

"Egy vissszautasitás nagyon rosszulesne , ezért nem kezdeményeztem eddig , mert ismerem magam"

Akkor ideje elkezdeni. Állítólag képes vagy rá...

2019. ápr. 7. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szituba kerültem nemrég, de nem munkahelyen. Tetszett a nő, a nő ezt viszonozta is, de nem léptem, majd a nő jelezte, hogy ő fogadóképes lenne. Én nem léptem, mert tudtam, hogy én mit tudnék/nem tudnék neki nyújtani, viszont tudtam, hogy ő milyen "ajándékot" tudna nekem adni...

A lényeg: mindkét fél csak óvatosan közeledjen a másikhoz!

2019. ápr. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!