Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon tolakodó, hogy akivel pár szót beszéltél a boltban, felajánlja, hogy elvinne valameddig, mert szakad az eső?
Végig engem stírölt, meg még ki is segített apróval, mert a pénztáros nem tudott visszadnu, bár nem akartam.
Mondjuk azonnal elkaota a tekintetét, ha ránéztem. Furcsa mód, nekem is tetszett, pedig vörös hajú volt, de szép arca volt.
Ígyeg sosem fogunk újra találkozni...
Nem erről van szó, nagy valószínűséggel rendben hazavinné vagy ameddig engedi a lány, de ez egy elv, olyan mint a zsepibe trüszkölés vagy a fogmosás, sosem árthat az óvatosság.
Én ismerkedtem már így nőkkel, volt aki elfogadta, volt aki nem.
De legyünk realisták, itt a pasi külseje, de főleg a kocsi számít! >:)
100-ból hány nő nem szállna be? Ide: [link]
Jut eszembe, engem egyszer a KRESZ oktató furikázott a 20 millás kocsijával, hát kicsit se néztek meg, mikor kiszálltam.
Lehet csak jót akart.
De, bejöttél neki, csak te kislány vagy, és nem vetted észre, hogy játékban vagy. Ő meg nem akarta erőltetni.
Elszalasztottad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!