Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más alól is hasonlóan kicsúszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más alól is hasonlóan kicsúszott a talaj?

Figyelt kérdés

Ebben a borongós, esős időben elgondolkodtam a sivár kis életemen. Itt vagyok 30 évesen egyedül, az életem unalmas, csak a munka van. Az anyagiak jól alakulnak, van saját ház, kocsi.

A mindennapi rutin már nem köt le, unottan érek haza, elvégzem a szükséges dolgokat itthon, pl takarítás, mosás, valamit összeütök vacsira és fürdés, emailek átnézése, utána alvás. Reggel 6-kor ébredés, és ismétlődik ez a folyamat.

Mostanában már többet járok szombatonként felfedezni az itthoni szépséges tájakat. Ez legalább feldob picit, nagyon szeretek kirándulni. Ezenkívül nincs semmi érdemi dolog az életemben. Barátok nincsenek, akik igazi barátok, azok már mind apák és nem férek az életükbe. A kamu barátok

meg csak akkor elérhetőek ha valamire szükségük van.

A nőkkel való kapcsolat sem sikerül, nem tudom hogy megijednek tőlem vagy csak unalmasnak tartanak. A helyzet az hogy beszélgetés szinten se alakul semmi. Nem vagyok rámenős, már elfogadtam ezt a helyzetet, hogy nekem soha se lesz senkim.

A legfőbb problémám az, hogy szeretnék gyerekeket, feleséget.

De már annyira távoli ez, hogy hitem se maradt.

Szerintetek is menthetetlen vagyok? Ne kíméljetek! :)

2019. máj. 9. 19:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kerdezo nezd meg a linkeket amit kuldtem! :D *itt korabban
2019. júl. 23. 20:44
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem érek rá olvasni, nő meg nem is érdekel a vonzás törvénye meg hasonló spirituális könyvek.
2019. júl. 23. 20:53
 33/33 anonim ***** válasza:

Unott csávónak tűnsz, aki vergődik. A normális nők nem erre buknak. Kezdj el élni és mondj igent a dolgokra. Ha nem vagy nyitott még ajánlásra sem (amiket itt a többiek mondanak), hogy várod, hogy belépjen valaki az életedbe?

Elfogadhatod az egyedüllétet és dönthetsz úgyis, hogy nem valójában mindegy csak ÉLJ, mert ez nekem így amit mondasz inkább vegetáció.

2019. júl. 23. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!