Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más alól is hasonlóan kicsúszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más alól is hasonlóan kicsúszott a talaj?

Figyelt kérdés

Ebben a borongós, esős időben elgondolkodtam a sivár kis életemen. Itt vagyok 30 évesen egyedül, az életem unalmas, csak a munka van. Az anyagiak jól alakulnak, van saját ház, kocsi.

A mindennapi rutin már nem köt le, unottan érek haza, elvégzem a szükséges dolgokat itthon, pl takarítás, mosás, valamit összeütök vacsira és fürdés, emailek átnézése, utána alvás. Reggel 6-kor ébredés, és ismétlődik ez a folyamat.

Mostanában már többet járok szombatonként felfedezni az itthoni szépséges tájakat. Ez legalább feldob picit, nagyon szeretek kirándulni. Ezenkívül nincs semmi érdemi dolog az életemben. Barátok nincsenek, akik igazi barátok, azok már mind apák és nem férek az életükbe. A kamu barátok

meg csak akkor elérhetőek ha valamire szükségük van.

A nőkkel való kapcsolat sem sikerül, nem tudom hogy megijednek tőlem vagy csak unalmasnak tartanak. A helyzet az hogy beszélgetés szinten se alakul semmi. Nem vagyok rámenős, már elfogadtam ezt a helyzetet, hogy nekem soha se lesz senkim.

A legfőbb problémám az, hogy szeretnék gyerekeket, feleséget.

De már annyira távoli ez, hogy hitem se maradt.

Szerintetek is menthetetlen vagyok? Ne kíméljetek! :)

2019. máj. 9. 19:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
42%
Sürgősen változnod kell minden téren! Sőt már rég kellett volna! Olyan helyen dolgozz ahol nők is vannak. Normális beosztásban. 7-15. A hobbid legyen a kondi meg a futás. Ne a pénzt hajszold azzal eddig sem mentél semmire...
2019. jún. 16. 09:05
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Látom egy hónapos kérdés de azért írok.

Először is amit már elértél az sem kevés manapság. Van jól fizető munkád, hobbid. Na de ....

Sajnos ezekkel a hobbikkal mint az otthon barkácsolás saját magadtól veszed el az esélyt, hogy ismerkedj. Gondolom azt Te is tudod, hogy nem fog álmaid nője bekopogni, hogy barkácsoljunk együtt. Munkában nem igazán van lehetőséged ismerkedni a szabadidődben meg bezárod magad otthon. A túrázás még oké, de itt is kijelented, hogy neked a túra randi nagyon betervezett ezért nem jó. Hát ahoz képest, hogy el vagy keseredve és évek óta sikertelen a nők terén elég válogatós vagy a lehetőségek illetően. Ezzel a hozzáállással eddig sem jutottál sehová, ideje lenne észrevenni, hogy ez így nem vezet eredményre vagyis más hozzáállás kell. Külömben meg kereshetsz a túrához csak barátot, túratársat nem kell rögtön az igazit keresni. A lényeg, hogy ismerkedj, találj új embereket ffi-nő egyaránt, hisz sosem tudod kin keresztül ismersz meg majd olyat aki érdekel. És olyan nő is kezdhet idővel ha megismered érdekelni akire elsőre nem mondanád. De ha mindent kizársz akkor maradsz egyedül barkácsolni. A lényeg embereket kell megismerni, társaságba járni stb. Akkor majd valahol belebotlasz abba a bizonyosba.

2019. jún. 24. 15:11
 23/33 A kérdező kommentje:
Folyamatosan az utamba kerülnek pl hivatalos ügyek intézése közben olyan nők, akikkel kölcsönösen mosolygunk egymásra és korban is hasonlóak vagyunk, lehetne több is, de sajnos férjes, gyerekes nők. Akik meg egyedül vannak, azok nem keltik fel az érdeklődésemet, nagyban számít nálam a külső és persze a belső is. Mondhatni magas a mércém.
2019. jún. 24. 19:48
 24/33 anonim ***** válasza:
Borongós esős hűvös idő...hm hm, de jó is lenne ilyen 1 napra néha :) És mi a helyzet kérdező most hogy beütött a nyár?
2019. júl. 3. 16:09
 25/33 A kérdező kommentje:
#24, alig bírom a meleget és minden nap este 9-ig munka no meg az állandó jövés menés, szóval pörög a nyár, barnulok ezerrel, de nagyon pilledt vagyok és jól esne már egy frissítő esőszagú éjszaka, ami kicsit felélesztene.
2019. júl. 3. 16:22
 26/33 anonim ***** válasza:
2019. júl. 3. 17:09
 27/33 anonim ***** válasza:
2019. júl. 3. 17:10
 28/33 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, legalább neked van saját lakás, kocsi. Sokaknak, mint pl. nekem még az sincs, hiába vam diplomám, lehetetlen minimálbérrel elköltözni.
2019. júl. 21. 07:52
 29/33 anonim ***** válasza:

Na a nyavajgoknak, van kocsi, meg lakás, mégsincs nő.

Ugye, hogy nem ezen múlik a nő?

2019. júl. 21. 11:46
 30/33 A kérdező kommentje:
Van kocsi, ház és pénz meg jól is nézek ki, mégsincs nő. Hát, ez van! De nem nyavajgok, már elfogadtam hogy egyedül vagyok.
2019. júl. 21. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!