Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más alól is hasonlóan kicsúszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más alól is hasonlóan kicsúszott a talaj?

Figyelt kérdés

Ebben a borongós, esős időben elgondolkodtam a sivár kis életemen. Itt vagyok 30 évesen egyedül, az életem unalmas, csak a munka van. Az anyagiak jól alakulnak, van saját ház, kocsi.

A mindennapi rutin már nem köt le, unottan érek haza, elvégzem a szükséges dolgokat itthon, pl takarítás, mosás, valamit összeütök vacsira és fürdés, emailek átnézése, utána alvás. Reggel 6-kor ébredés, és ismétlődik ez a folyamat.

Mostanában már többet járok szombatonként felfedezni az itthoni szépséges tájakat. Ez legalább feldob picit, nagyon szeretek kirándulni. Ezenkívül nincs semmi érdemi dolog az életemben. Barátok nincsenek, akik igazi barátok, azok már mind apák és nem férek az életükbe. A kamu barátok

meg csak akkor elérhetőek ha valamire szükségük van.

A nőkkel való kapcsolat sem sikerül, nem tudom hogy megijednek tőlem vagy csak unalmasnak tartanak. A helyzet az hogy beszélgetés szinten se alakul semmi. Nem vagyok rámenős, már elfogadtam ezt a helyzetet, hogy nekem soha se lesz senkim.

A legfőbb problémám az, hogy szeretnék gyerekeket, feleséget.

De már annyira távoli ez, hogy hitem se maradt.

Szerintetek is menthetetlen vagyok? Ne kíméljetek! :)

2019. máj. 9. 19:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
A túrarandi eléggé megtervezett, én viszont a véletlenszerű találkozásokat szeretem, ahol nincs előre tervezve semmi.
2019. máj. 12. 13:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám, hogy kicsúszott alólad a talaj. Inkább úgy fogalmaznék, hogy belemerültél az önsajnálatba. Ha élőben nem megy az ismerkedés, mégis ki kellene próbálni a netet. Akkor is, ha elsőre nem szimpatikus megoldásnak tűnik.
2019. máj. 19. 15:51
 13/33 A kérdező kommentje:
#12, egyáltalán nincs önsajnálat csak önbizalomhiány, visszahúzódó vagyok. Nem tudom elhinni hogy értékes vagyok egy nő szemében, pedig azt mondják jól nézek ki mégis félrehúzódok mindenhonnan. Egy olyan nőt keresek aki megerősít lelkileg és először csak barátom lenne, türelmesen állna hozzám, eljárnánk közös programokra és ezzel új erőre kapnék.
2019. máj. 19. 16:02
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel kevés esélyed maradt.. megerôsít lelkileg? Elfogadtad ezt a helyzetet, hogy senkid sem lesz? Ezeket kellene elengedned.

Mgerôsítened magadat kell. Nem elfogadni kell a helyzetet, ha csaladot akarsz, hanem tenni erte.

Önbizalmat tettesd rendbe, menj kineziológushoz vagy ami szimpi neked. A lényeg, hogy kezdj el ÉLNI, mert qurva hamar eltelik.CSELELEDJ. Más nem fog helyetted.

2019. máj. 20. 22:22
 15/33 anonim ***** válasza:
3: Nem feltétlen ezen múlik. Nekem például világ életemben voltak barátaim, most is vannak. Bár egy ideje már ugyanaz a 10-12 arc mindig. 30 felett ez már gondolom ilyen. De attól ,hogy mindig voltak barátaim, nők is néha hosszabb-rövidebb ideig, romantikus értelemben még senkim nem volt. Nem volt sem párkapcsolatom, sem szexuális élményem, semmim. Ez nem ezen múlik, vagy csak részben. Lehetőségek kellenek. Ha van 20 barátod de mind férfi, akkor cseszheted. Hasonlóan a munkahelyi dolgokat is , ahol van 80 férfire 10 nő (akik persze családosak már). (32/F)
2019. jún. 6. 21:51
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha arra sincs időd a munkád mellett, hogy pl. konditerembe járj, hogy lenne időd egy párkapcsolatra? Az sokkal több időt igényelne, mint heti egy-két óra kondizás.
2019. jún. 6. 21:56
 17/33 anonim ***** válasza:
Borongós, esős idő? Angliában élsz, ember? Meg lehet sülni 35 fokban...
2019. jún. 15. 16:54
 18/33 A kérdező kommentje:
Ember, május 9.-én esős és borongós idő volt! Nézd meg a kiírás dátumát.
2019. jún. 15. 17:12
 19/33 anonim ***** válasza:

Éreztem már párszor hasonlóan.

De ha csak az a kérdésed, hogy menthetetlen vagy-e, szerintem nem vagy az.

Több, mint öt éve vagyok egyedül és még élek. Talán egyszer megismerek majd valakit.

2019. jún. 15. 18:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Azért az első mondaton jót nevettem. Most, egy hónappal később itt döglünk meg a 40 fokban...
2019. jún. 15. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!