Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha a ferjem ram akarja eroltetni a gyerekvallalast?
Figyelt kérdés
10 eve vagyunk egyutt. Mindigis tudta a ferjem, hogy en nem akarok gyereket, de ugy volt vele, hogy majd meggondolom magam. Egy ideje, van annak ugy 1 eve is konkretan kenyszerit es lelki terror alatt tart. Azt mondja rossz ember vagyok mivel nem akarok szulni es mindenfelet ram hord emiatt, hogy ilyen meg olyan vagyok. Folyton panaszkodik, hogy semmi ertelme gyerek nelkul az eletenek, hogy semmi orome nincs az eleteben, hogy mennyire boldogtalan. En megertem ot es probalom ravenni magam a gyerekvallalasra az o kedveert, de nem erti meg, hogy idore van szuksegem. Mar depresszios es magamba fordulo lettem egy ideje emiatt. Latja, hogy szenvedek a helyzettol. Sokszor sirok es magam alatt vagyok de o folyton azt mondja, hogy jogos amit csinal. En megertem es tudom, hogy igaza van, hogy kell a gyerek, de ugy erzem nagyon rossz modszert valasztott. Megfulladok. Mindig mondja, hogy mindenki megertene, ha elhagyna engem emiatt..2019. máj. 6. 19:47
21/21 anonim válasza:
Gyógyszered dugd el, és a gumit se ő vegye! Amúgy meg, ha ő akar, akkor te meg nem, akkor el kell válni. Te megmondtad, hogy nem akarsz, ő elvett, mert azt hitte megváltozik a véleményed, magára vessen! Hagyjon el akkor, te is simán találsz olyat, aki nem akar. Igazából mivel ő hitt valamit, kicseszett magával is, és veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!