Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha a ferjem ram akarja eroltetni a gyerekvallalast?
A helyedben már úgy kib*asztam volna ezt a tahót, mint macskát sz*arni! Azért álljon már meg a menet... Te nyílt lapokkal játszottal, már az elején megmondtad, hogy NEM akarsz gyereket, azzal h ott és akkor úgy döntött veled marad, ezt vállalta! Ha nem tetszik neki, hogy te tartod a szavad és így érzel, akkor menjen és keressen magának olyat, aki szül. Ha neki te csak ennyire vagy fontos, hogy lelkileg terrorizál, folyamatosan bánt és beszólogat, akkor meg sem érdemel. Ha képes eldobni egy 10 éve jól működő kapcsolatot amiatt, amit már az elején tisztáztál vele, hát az az ő baja. Ennél csak jobbat találhatsz. Normális ember, ha meg is gondolja magát sem ilyen sértő, bunkó módon intézi! Hidd el, nagyon sokan azt is megértenék, ha te vagnad ki őt!
És nem, nincs igaza, nem kell gyerek!! Már miért kéne? Ha akarsz rendben, de ez nem eg kötelező, muszáj dolog, csak egy szimpla lehetőség. Kényszerből gyereket vállalni a világ legnagyobb hülyesége! Ne legyél már ennyire nyamnyila, állj a sarkadra és ne hagyd, hogy úgy beszéljen veled, mint egy darab kakival!
Ezért mondom, soha ne mondd hogy soha....
Se a nő, se a ffi nem tudhatja előre, hogy ő tutifix nem akar gyereket 5-10-15 év múlva! Neki már hiányzik vmi az életéből, neked meg (még) nem.
Ha igy nem megy váljatok el, de azzal számolj hogy te is érezheted egyszer meg úgy hogy akarsz gyereket.
A kérdező is tudja valahonnan, hogy a hapsi arra spórolt, hátha meggondolja magát. Minden esetre nagyon jól tudta ő is, hogy a hapsi meg gyereket akar. Még azt is el tudom képzelni, hogy a házasság egy ilyen feltétel volt, most meg megy a bocsi nem változott semmi. Ezt házasság előtt ki kellett volna tárgyalni.
32/f
Semmi értelme az életének gyerek nélkül? Nyaggat? Erőlteti? Jesszus...mit keresel még mellette???????
Ez a pali nem szeret téged, csak egy 2 làbon jàró tenyészkancànak néz. Hànyinger.
Jobban jàrnàl ha otthagynàd. Persze ha te szeretsz ilyen stresszben élni....
Én a helyedben rég otthagytam volna màr ha engem b...szogatna a férjem a gyerekvàllalàssal. Szerencsére ő a normàlis típus, no meg tisztel és szeret, és nem a szaporulatban làtja az élet egyetlen értelmét.
Nem passzoltok össze, nincs keresnivalótok egymàs mellett.
Elég bunkó dolog, amit csinál.
De ez mind részletkérdés, ki hogy viselkedett eddig. Te tartod magad ahhoz, amit eddig mondtál : nem akarsz gyereket.
Nézd rengeteg nőt ismerek, aki ugyanezt mondta, aztán megszületettek a gyerekei és maga sem értette, miért nem akart. Úgy érzed, csak egy kis lökés kell, hogy kedvet kapj hozzá, vagy totálisan elzárkózol a gondolattól?
Sajnálok, de olyanbol is rengeteg van, amit a férjed mond : ez egy olyan válóok, ami igen komoly. Mondjuk számíthatott volna rá, hiszen mondjad neki, ez az ő butasága. De gondolom 10 éve szeret, és téged akart a gyerekei anyjának, most meg kétségbeesésébe kapálózik, erzelmileg zsarolgat. Jogos, hogy fojtogatva érzed magad.
De ennek így vagy úgy válás lesz a vége, ő pedig az első szembejövő méhbe belepakolja a katonáit erre mérget vehetsz.
"Mindigis tudta a ferjem, hogy en nem akarok gyereket"
"kenyszerit es lelki terror alatt tart"
"Azt mondja rossz ember vagyok"
"mindenfelet ram hord"
"Latja, hogy szenvedek"
"folyton azt mondja, hogy jogos amit csinal"
"Mindig mondja, hogy mindenki megertene, ha elhagyna engem emiatt"
A férjed nem szeret téged; ez a kérdés alapvetően nem a gyerekről, hanem az életetekről szól. Én is azt javaslom, hogy egy időre költözz el tőle és gondold végig a házasságod és a kapcsolatotok nyugodtan.
Te mi a francról ugatsz utolsó?! Hol irt olyat a kérdező, hogy eltartatta magát??! Jó ég, undorító, ahogy egyből ítélkeznek egyesek, anélkül hogy ismernék a pontos sztorit! Ugyanis egy büdös szó nem volt arról, hogy a kérdező ne dolgozott volna, nem is értem ezt honnan szedted, gondolom a kisujjadból szívtad ki.
Nem mellesleg egy kapcsolatban/házasságban csak egy gyerekkel lehet nyújtani bármi érdemit?! Csak egy hyerek jelent értéket, maga a kapcsolat, a szeretet, a törődés, a másikkal való foglalkozás kutyát sem érdekli? Gyönyörű. Isten mentsen meg mindenkit az ilyen gondolkodású emberektől! Akinek annyira sivar, ütes az élete, hogy csak egy gyerekben lat bármi értékelhetőt.
Szegény csávó..? :D Jaaa, szegény terrorizálja, folyamatosan bántja, sértegeti és alazzá a nőt, akit állítólag szeretet, egy olyan dolog miatt amit már első perctől tisztáztak. Szegény kérdező maximum! Ezt a bunkó parasztot meg már rég ki kellett volna dobnia a búsba. Nem is értem h viselkedhet valaki ilyen undorítóan a szerelmével. Mondjuk olyanért nem is kár, aki annyira korlátolt h az élet értelmét kizárólag egy gyerekben látja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!