Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik meg a gyerekvállalást mindkét nemnek?
Ajj hát ez pont olyan ha a nő mondjuk kiszúrja a gumit és terhes lesz a csávó elvetetné a gyereket a csaj megtartaná akkor a csávó fizesse csak a gyerektartást...
Vagy ha a csávónak kéne a gyerek a nőnek meg nem akkor meg el lesz vetetve.
Az egyenlő törvénykezéseink:)
Amúgy érdekes lenne ha a gyereket át lehetne tenni a férfiba mondjuk... és mondjuk a nőnek kellene alapból gyerek tartást fizetni. Abban az esetben mi lenne a társadalommal:D
Nem párkapcsolati gyermekvállalásról van szó 2-eske...
Illetve szted egy spermabankba menő nő a Gyes-re pályázik meg a 20 ezer Ft-os gyermektartásra...?
Olvassál, mielőtt bekurjantod a nagy magyar nők jajkiáltását..
#7. :) a rohad biológiája...
Nézd, egy nő valóban besétálhat egy spermabankba, és jó pénzért egy másik ember testét (hímivarsejtjét) felhasználhatja, nos, fordítva, jó pénzért (nagyon-nagyon sok pénzért) miért ne használhatná egy férfi is egy másik ember testét?
Kénytelen voltam gyerektartást írni mivel elég kevés esetben nem pályáznak erre:D
Szerintem nincs olyan hülye ember aki ha van egy csávó bejön neki megoldja hogy felcsinálja és ha elhagyja nem kér tőle gyerektartást HA a gyerek így is úgyis kell neki (értsd ha a csávónak kell ha nem, ha a csávó vele marad ha nem).
Itt nem azzal van probléma hogy ha a csávó is akarja a gyereket és szétmennek akkor persze fizessen... de ha nem is akarja a nő meg igen vagy fordítva úgy elég elrendeltetett a dolog.
Ha pedig átlehetne tenni a gyereket a férfiba és a csávónak kellene gyerek és nem húzna gumit és a gyógyszer se hatna akkor pl érdekes dolgok sülnének ki a dologból ebben biztos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!