Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz ha egy nő szabad utat ad a férfinak
kevésbé fog csavarogni mint az amelyiket nem engedik
sehova?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol hogy azok a férfiak akiket a párjuk nem enged sehova azok jobban megcsaljak a nőt, és jobban hazudnak neki
De akinek meg nem parancsolnak azok jobban szeretnek otthon lenni meeg olyat is olvastam hogy gyanús lesz a nő a férfinak mert féltékeny hogy amíg ő nincs otthon addig ő is azt csinál amit akar
Szerintetek ebbe van valami vaagy hülyeség?
2016. dec. 27. 21:32
1/9 A legrosszabb válasza:
Nem tudom, én mindig késztetést éreznék rá, hogy átverjem a barátnőmet és a háta mögött kiröhögjem a naivitását.
2016. dec. 27. 21:34
2/9 anonim válasza:
Ha menni akar,megy igy is,ugy is.
2016. dec. 27. 21:38
3/9 anonim válasza:
amelyik nő beleszólna az életembe, az nem sokat látna engem.. végképp nem lennék vele kapcsolatba.. de még telefonon sem.
2016. dec. 27. 21:50
4/9 anonim válasza:
tiltogatni minek ? ha akar ugyis megcsal
2016. dec. 27. 22:11
5/9 anonim válasza:
Nem tudom. A ferjem nem a kutyam hogy eldontsem hogy "elengedem-e" vagy nem. Felnott ember. Elmult 18 (30 is de mindegy) teljes jogu allampolgar, szavazhat, ihat, szoros a toke. Na erted alenyeget. Pont azt csinal amit akar. Az elobb kivesezett felnottsegebol adodoan pedig maximum a kovetkezmenyeket viseli ha esetleg tullone a celon.
2016. dec. 27. 22:31
6/9 anonim válasza:
De hogy a konkret kerdesre valaszoljak, tapasztalataim szerint az eddigi pasijaim igy a ferjem se csavargos. De lehet csak alapbol nem bukom az olyan bunkokra akikre a kerdesedbol kiindulva te gondolsz.
2016. dec. 27. 22:33
7/9 anonim válasza:
Igen, minő meglepetés: azokban a kapcsolatokban, ahol a pasi nem érzi megfojtva magát, ott hajlamosabb boldogabb és elégedettebb lenni a kapcsolatával, és az ilyen barátnővel is szívesebben szokták együtt tölteni az időt.
Míg ahol a házisárkány próbálja megfojtani a pasit, ott a pasik sz.@rul szokták érezni magukat, és ezért inkább próbálnak mindenfelé menekülni a házisárkány otthoni terrorja elől.
Húú, hát ezek a párkapcsolati lelki dolgok tényleg milyen bonyolultak, magától a fene se gondolná ezt...
2016. dec. 27. 22:51
8/9 anonim válasza:
Normális kapcsolatban fel sem merül a megcsalás, mert szabad akaratukból vannak egymással a felek.
2016. dec. 27. 23:31
9/9 anonim válasza:
Érdekes.. Én amikor a volt páromat "elengedtem" a havercsajával bulizni , szerintem nem azt gondolta , hogy jajj de jó barátnőm van sosem csalnám meg, inkább azt hogy "na jól hülyére vesszük ezt a kedves kis naív lányt".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!