Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaz ha egy nő szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz ha egy nő szabad utat ad a férfinak kevésbé fog csavarogni mint az amelyiket nem engedik sehova?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol hogy azok a férfiak akiket a párjuk nem enged sehova azok jobban megcsaljak a nőt, és jobban hazudnak neki

De akinek meg nem parancsolnak azok jobban szeretnek otthon lenni meeg olyat is olvastam hogy gyanús lesz a nő a férfinak mert féltékeny hogy amíg ő nincs otthon addig ő is azt csinál amit akar

Szerintetek ebbe van valami vaagy hülyeség?

2016. dec. 27. 21:32
 1/9 A legrosszabb ***** válasza:
40%
Nem tudom, én mindig késztetést éreznék rá, hogy átverjem a barátnőmet és a háta mögött kiröhögjem a naivitását.
2016. dec. 27. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha menni akar,megy igy is,ugy is.
2016. dec. 27. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
amelyik nő beleszólna az életembe, az nem sokat látna engem.. végképp nem lennék vele kapcsolatba.. de még telefonon sem.
2016. dec. 27. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tiltogatni minek ? ha akar ugyis megcsal
2016. dec. 27. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. A ferjem nem a kutyam hogy eldontsem hogy "elengedem-e" vagy nem. Felnott ember. Elmult 18 (30 is de mindegy) teljes jogu allampolgar, szavazhat, ihat, szoros a toke. Na erted alenyeget. Pont azt csinal amit akar. Az elobb kivesezett felnottsegebol adodoan pedig maximum a kovetkezmenyeket viseli ha esetleg tullone a celon.
2016. dec. 27. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
De hogy a konkret kerdesre valaszoljak, tapasztalataim szerint az eddigi pasijaim igy a ferjem se csavargos. De lehet csak alapbol nem bukom az olyan bunkokra akikre a kerdesedbol kiindulva te gondolsz.
2016. dec. 27. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, minő meglepetés: azokban a kapcsolatokban, ahol a pasi nem érzi megfojtva magát, ott hajlamosabb boldogabb és elégedettebb lenni a kapcsolatával, és az ilyen barátnővel is szívesebben szokták együtt tölteni az időt.

Míg ahol a házisárkány próbálja megfojtani a pasit, ott a pasik sz.@rul szokták érezni magukat, és ezért inkább próbálnak mindenfelé menekülni a házisárkány otthoni terrorja elől.

Húú, hát ezek a párkapcsolati lelki dolgok tényleg milyen bonyolultak, magától a fene se gondolná ezt...

2016. dec. 27. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolatban fel sem merül a megcsalás, mert szabad akaratukból vannak egymással a felek.
2016. dec. 27. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes.. Én amikor a volt páromat "elengedtem" a havercsajával bulizni , szerintem nem azt gondolta , hogy jajj de jó barátnőm van sosem csalnám meg, inkább azt hogy "na jól hülyére vesszük ezt a kedves kis naív lányt".
2016. dec. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!