Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy szép nőt nem tudok sajnálni kb. semmiért?
És azon senki nem gondolkozik el, hogy a szép csaj vajon miért csak titkárnőnek kell?
Elárulom, azért mert kb ugyan ott tartunk még mindig mint anno a boszorkányüldözéseknél, hogy aki feltűnően szép volt az elégették máglyán mert tuti boszorkány. Mert egy szép nőről senki nem hiszi el, hogy okos is vagy ért valamihez.
Miért van az, hogy már az iskolában is a stréber, csúnyácska kislány a tanárok kedvence? Miért van az, hogy ugyan az a felelet egy csinos kislánynak 4es, a stréber, tanár kedvence kislánynak 5ös? Az én osztályfőnököm már gimiben is elítélt minden lányt aki csinosan öltözött, és direkt szivatta őket. Kifejezetten sajnáltam az egyik osztálytársamat, baromi okos csaj volt, viszont külsőre tényleg ez a cicababa. Az összes tanár szivatta, sokszor ok nélkül titulálták buta kis csitrinek.
Ugyan ez egy munkahely. Oké, aktát tologatni jó lesz. És évek munkája neki bebizonyítani, hogy ennél többre képes. A szépséget még mindig a butasággal azonosítják, ezért lehet, hogy felveszik egy munkahelyre, de fentebb lépési lehetősége a büdös életben nem lesz. És akkor ez alapján mondjuk, hogy mennyivel könnyebb neki...
Tudod eléggé ismerem én is a magányt, hiába vagyok szép. Mindig csak érdek barátságaim voltak, azért haverkodtak velem a pasik is mert szép vagyok. De az ilyenekből meg nem kértem úgyhogy inkább maradok barátok nélkül és magányosan, mintsem hogy a külsőm miatt legyenek velem. Továbbá munkahelyen is ugyanúgy kell teljesítenem mint másnak. Reggeltől estig kidolgozom magam, talán még jobban is mint más. Munkahelyen nem veszik figyelembe hogy te szép vagy vagy sem, ugyanúgy teljesítened kell. Nem fogják azért elnézni a bevétel kiesést mert te milyen csinos vagy.
Egyedül párkapcsolat terén van előnyöm mivel lassan 5 éve velem van a párom, de ezen kívül semmi pozitív nem származik belőle.
Ugy latszik elobujtak az incelek a lyukbol. Azert nem banom, hogy magyarorszagon szigoruak a fegyverviselesi torvenyek, itt is lenne lovoldozes naphosszat, amikor eppen eldurran valamelyik agya.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!